Hogyan tudom megállapítani, hogy megbízható egy tenyésztő? Sokan mondták már, hogy "csak megbízható tenyésztőtől vegyél kutyát".
Figyelt kérdés
2010. dec. 24. 14:54
11/15 anonim válasza:
szerintem az elég biztató ha a tenyésztő bechippelteti a kutyát :) így mindig nyomon tudják követni és ahol én lakom, ott ha chippelt kutyát találnak szabadon gazdi nélkül, kapod a büntetést, mondván, hogy a te felelősséged, hogy a kutya ne az utcán kóboroljon!
12/15 anonim válasza:
Az utolsó kommentelőnek üzenem, hogy attól még nem lesz valaki jó tenyésztő ha rakat a kutyába egy 5 ezer forintos chipet. Mellesleg ez év július 1.-től minden eladott/eladásra kerülő kutyába kötelező tenni. A meglévő, eladásra nem kerülő kutyákba egyenlőre nem kötelező.
Vagy szerinted ha rakat bele egy chip-et, és egy koszos disznóólban tartja a kutyákat moslékon, akkor már jó tenyésztő? érdekes egy meglátás, látom nem sokat értesz a kutyázáshoz.
13/15 anonim válasza:
A chip semmit sem jelent, az minden tk-s kutya alaptartozéka. (Sőt, mostmár minden eladott kuyta alaptartozéka kellene legyen.) Ettől még nem lesz jó tenyésztő az illető.
14/15 anonim válasza:
nem azt mondom, hogy jó tenyésztő, bocsi ha félre érthető voltam, de azt azért kikérem magamnak, hogy 'látom sokat értesz a kutyákhoz'. annyit mondtam, hogy az már egy pozitív jel, mondjuk ahol én lakom ott csak normális tenyésztők vannak, mert folyamatosan járnak ellenőrizni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!