Megbízható, garantáltan egészséges kölyköket tenyésztő Angol cocker spániel tenyésztőt tudtok ajánlani?
Nem vagyok cockeres, de ha akarnék venni egyet, akkor biztosan a lenti kennelt keresném meg:
Szép kutyáik vannak, nagy hangsúlyt fektetnek a szűrővizsgálatokra, és ami ma már sajnos kuriózumnak számít, az az, hogy több kutyájuknak (náluk élő és eladott) van valamiféle munka eredménye is. Merthogy a cocker eredetileg ugye vadászkutya lenne....
Nekem első ránézésre ez a kennel szimpatikusnak tűnik:
20:19-nek a szomszédjából ne hozz légyszi!
Köszi:)
athina's product!
Lelkiismeretesek, valóban van munkakutyájuk is. Mindkét kutyám felmenői onnan származnak, és megéri. Ráadásul szuper a kozmetikájuk is!
Na pont az ilyen szomszédnálszületett kutyákat kerüld el messzire.
A belinkelt kennel nekem is nagyon szimpatikus. És a kutyák is gyönyörűek. Még a végén én is megkívánok egy spánielt, ha ilyeneket látok.
Ne kapkodd el a vásárlást!
Nekem 2 kutyám is van az Athina's Product kennelből, csak ajánlani tudom őket!
Milyen színűt és neműt szeretnél? (Mert ők nem foglalkoznak minden színnel.)
Amennyiben később mégis kedvet kapnál a kiállításokhoz, ne vegyél az első hozzászóló által ajánlott kennelből.
(ez csak jó tanács!)
Az ország melyik részén élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!