Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek örökbe fogadjuk?

Szerintetek örökbe fogadjuk?

Figyelt kérdés
Van egy menhelyen spániel keverék kiskutya.annyira cuki,nem is látom rajta hogy keverék.kb.4 hónapos.lakásban szeretném tartani úgy tudom a spánit lehet.szerintetek nem lesz még késő a tanítása?sokan mondták hogy a menhelyi kutyák nagyon hűségesek és okosak.mi a véleményetek?
2010. dec. 22. 19:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az agresszivitás nagyon-nagyon nagy mértékben a neveléstől függ...bmelyik kutya lehet agresszív amelyik nem megfelelően van nevelve fajtától függetlenül...pl: pitbullom is amstaffom is yorkim is....sajnos a pitbullom már nem él de én speciel mellette nőttem fel mint a spánieles válaszoló...
2010. dec. 22. 21:04
 12/17 anonim ***** válasza:
nem agressziv jó ha nem nevelik meg őket akkor bármelyik kutya agressziv lehet csivava meg hasonlok de ilyen fiatalon kutyaovi később suliba mész vele 1 éveskorára nagyon jokat tud okos nem agressziv lesz
2010. dec. 23. 08:20
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem igen. 4 hónapos, még könnyen tanítható.

Az agresszió,,,hát, szerintem bármelyik kutya agresszív lesz, ha nem foglalkoznak vele...

2010. dec. 23. 08:53
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem igaz,hogy agresszív fajta a spániel. Inkább a németjuhász.Az uncsiméknak 6évig volt és nagyon nem volt agresszív,még csak nem is ugatott :D
2010. dec. 23. 09:15
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy miért tartja magát az a hiedelem, hogy csak a kölyök kutya fogékony a tanításra?

Egyébként ha szerinted egy négy hónapos kölyöknél már késő, akkor mikor kellene elkezdeni?

Az embernek kell először megnevelnie önmagát. Hogy rendszeres életmódja legyen, legyen következetes, türelmes és tudja hogy mit akar.

Ne pedig a kutyától várja el, hogy tudja mit mondanak neki, amikor sok gazdi még évek múltán sem ismeri a kutyája jelzéseit.

Remek, ha nem is látszik rajta, hogy keverék, akkor nem kell ugye annyira szégyenkezni, hogy "csak" keverék...

Ha spaninak látszik, az mindjárt más...

Eh, még szerencse, hogy a kutyák mindenfajta embernek látszót szeretni tudnak...

2010. dec. 23. 15:35
 16/17 A kérdező kommentje:
nem értettem hogy miért írták azt ki hogy keverék mert tökre úgy néz ki mint egy fajtiszta kutya.de nem fogok magyarázkodni.hogy nem süllyedsz el inkább magadat kéne megnevelned!nem másokon keresztül gázolni.hogy tud valaki téged szeretni ha van kutyád őszinte részvétem hogy ilyen lelkiismeretű gazija van!tiszteletreméltó!hogyhogy előtte nem írtál még ilyen szuper választ egyik kérdésemre sem?talán meg kéne gondolni miket írogatsz normális embereknek vagy lehet hogy csak meg kéne tanulnod értelmezni a szöveget!és köszi a többi kedves válaszolónak úgy látszik csak ennyien maradtatok mert mindenhol csak mindenkit leugatnak.
2010. dec. 23. 16:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Na, örökbefogadtátok???
2011. jan. 4. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!