Szerintetek örökbe fogadjuk?
Nagyon jó választás lenne! :-)
A spánielek nagyon okosak, lakásban is tarthatóak, szeretik az ember közelségét is :)
Dehogy késő! A tanítást akár egy 10 éves kutyával is nyugodtan el lehet kezdeni, 4 hónaposan most a legfogékonyabb mindenre! Ilyenkor lehet megalapozni a tudását, amit majd 1-2 évesen már komolyan lehet folytatni.
Szép dolog, hogy menhelyről örökbe fogadjátok! Gratulálok!
Sosem késő a tanításra!
Kutyaiskolában is meg tudnak tanítani vármennyi idő kutyát. Igazából csak a sok gyakorlás, a következetesség és a rengeteg türelem a feltétele. 4 hónaposan még mindenre megtanítható amit kívánsz tőle!
Nagyon szép tőletek, hogy adtok neki egy esélyt! Lakásban gond nélkül ellesz majd. Megmozgatjátok, labdáztatjátok és akkor már nem is hízik el :) Vadászkutya, úh. igényli a mozgást. Ha hozzászoktatjátok kiskorában, hogy sokat sétáltok vele akkor nem is fog ellustulni sem.
Sok boldogságot hozzá!
Nem késő, és ha nincs semmi a tartása ellen, akkor fogadjátok örökbe szerintem.
Nagyon szép dolog tőletek, biztos jó helye lesz nálatok!
Egy percig se gondolkozz tovább! Én a gondolat után már hiztam is volna haza!!!
Késő?! Ő még baba! Oviba kell hordani! Aztán mehettek a suliba!
Nagyon szép gondolat, le a kalappal előttetek!
Reméljük a menhelyen nincs zár a karácsony miatt. Én már hallottam ilyet, hogy ilyenkor nem adnak ki állatot, mert elkapkodják az emberek a döntést!
Sok boldogságot hozzá!
nem késő de a spancival vigyázni kell....a spániel a legagresszívebb faj ámbár ha menhelyi szerintem ezzel nem lesz baj
Kedves utolsò!
A spàniel lenne a legagresszivabb kutya? Nme nèztem meg a linkedet, mert kulfoldon vagyok ès nem nyitotta meg, de biztosithatlak ròla, hogy ez nem igaz. 13 èven àt volt egy cocker spànielunk, kan, vele nottem fel, 12 èves voltam, amikor meghalt (cukorbeteg volt). A padlòn fekudtem mellette kiskoromban, amig evett, kèzbol etettem, de ugy, hogy kozben nyulkàltam a tànyèrjàban, kikotoztem a lakàsban òràkra ès csak gyomoszoltem, ràngattam a apòràzon. Ahogy a 6 èvesek szoktàk. 1x nem harapott meg, de mèg csak ràm sem morgott. A legaranyosabb kutya volt, akivel èletemben talàlkoztam. Pàr baràtomnak is spànielje van, cocker vagy amerikai, mind iszonyu aranyos ès nem agressziv.
Az agresszivitás a kutyáknál attól függ h milyen a kutya előző/mostani élete és persze az emberekhez való viszonya, nem feltétlen fajfüggő :) ne ítéld el egyik fajtát se mert "azt mondják h az a kutyafajta agresszív"
Kedves kérdező ahogy mondták előttem sokan sose késő megtanítani a kutyust valamire ;) inkább ez az egyik legjobb időszak mert érdeklődik a nagyvilág után :)
sok szerencsét!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!