Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szabad neki ilyet adni?

Szabad neki ilyet adni?

Figyelt kérdés

Kutyusomnak (golden retriever-német juhász keverék) a kutyakajás ajánlásával vettünk sült kacsafarhátat, elég csontos volt. Tudom, hogy csöves csontot nem szabad nekik adni, eddig azt sem kapott, de most egy egész csontos kacsahátat odaadtam neki. Ettől az egytől gondolom nem lesz baja, de később ezeket mellőzzem inkább mint a csirkecsontot, vagy adhatok neki?

Úgy örült neki, mint majom a farkának, de azért aggaszt egy kicsit a dolog, hogy szabad lett-e volna.

Kacsa farhát-ról van szó.

2010. dec. 20. 18:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ÚÚÚ nem tom milyen az a kacsa farhát !De sztem ha nem fulladozott tőle akkor nincsen baj de legközelebb ne ilyen "húst" adj neki!Ismeritek a kutyakajást aki tanácsolta?
2010. dec. 20. 18:57
 2/12 anonim ***** válasza:
Inkább főzd meg azt a farhátat, aztán szedd le a csontokról a husit, bőrt ilyesmit, azt add a kajájához. Bár nem csöves csont a farhát ugye, de elég szilánkosan törnek ezek a szárnyasok.
2010. dec. 20. 18:59
 3/12 anonim ***** válasza:
hú golden-németjuhász keverék, tök szép lehet :D nem tudnál egy képet mutatni róla? :)
2010. dec. 20. 19:02
 4/12 A kérdező kommentje:

Szóval inkább akkor ne adjak neki ilyet többet.

Oké, értettem, akkor nem kap! :)

Köszi a válaszokat. Egyébként nem fulladozott tőle, szétrágta, és nagyon boldog volt, csak nyalogatta a száját :)

Sajnos képet most nem tudok feltölteni róla, nem régen telepítettük újra a gépet, és azok a képek, amik róla voltak, a winchesteren vannak, és az még nincs itt. :(

2010. dec. 20. 19:38
 5/12 anonim ***** válasza:
Kérdés, mennyi idős? Kicsinek azért egy egész elég sok. Amúgy semmi baja sem lesz tőle.
2010. dec. 20. 19:39
 6/12 A kérdező kommentje:
9 hónapos.
2010. dec. 20. 19:55
 7/12 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, azért nem volt olyan nagyon nagy maga a kacsafarhát, de abszolút meg volt főve. Sült kacsaként volt kiírva, de nem hiszem hogy lenne tőle baja.
2010. dec. 20. 19:56
 8/12 anonim ***** válasza:
A sült kacsát az enyémek imádják. Nem csöves csont, így nyugodtan adhatod neki. Nem kell túlzásba esni, ha más csontosat nem kap, akkor hetente 1-2 alkalommal nyugodtan adhatsz neki. 9 hónaposan már elég nagy ahhoz, hogy meg tudja rágni, úgyhogy szerintem nem lesz tőle baja.
2010. dec. 20. 20:09
 9/12 anonim ***** válasza:
szia! Az én a c spánielem imádta a sült kacsa farhátat! Olyan büszkén mászkált vele az udvaron, mintha legalábbis ő vadászta volna le :)). Persze nem minden nap, de néha lehet.
2010. dec. 20. 20:44
 10/12 ArnÓth ***** válasza:
Tényleg nem akarlak megijeszteni, de a szüleim kutyájának ugy lett betegsége hogy a zsíros sült kacsát megette. Hogyha sovány kisebb kacsát adunk neki akkor is megtörténhet. Nem Ajánlom
2010. dec. 20. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!