Ilyet szabad adni egy kiskutyának?
Sziasztok!
Egyik ismerősöm most kapott egy kiskutyát. Bajban voltak a táppal, mert nem tudták, hogy mit kéne neki adni, mi a jó, mi a nem jó. Az ő ismerőseik gyógyszertárban dolgoznak, és hallották, hogy kiskutyát kapnak, így a patikából adtak neki egy olyan tápot, ami ilyen ezüstös színű tasakban van, és csak annyi van ráírva az oldalára, hogy Humana 2 prebiotisch. Kisbabáknak szokták adni. Ahogy nyomogattam, rájöttem, hogy ez nem táp, hanem por. Ezt bele szokták keverni a vizébe, vagy í tejcsibe? :) Ilyet szabad adni egy 8 hetes kutyusnak? /labrador/
Választ előre köszi.
oké, de nem m1 h pedigree, vagy Dog Chow..
Amúgy is, ők nem állat patikában vannak, hanem, ember, vagy hogy mondjam. Tulajdonképpen, ezt a port kisbabáknak szokták adni, kiskutyáknak is lehet?? Ráadásul le is járt már =/ :)
Kedves Kérdező!
Én inkább a junior kutyatápot ajánlom.Meg min. napi 1x langyos vagy hideg tejet.A nap többi részében pedig vizet kaphat.Vagy még lehet konzerves kutyakaját,de abból is mindenképpen JUNIORt.De a legjobb,ha megkérdezitek az állatorvost,ő biztos megmondja.A kölyökkori oltásokról se feletkezzetek meg azért.
Köszönöm :)
3 napja hozták el a kutyust :) Nemrég kapta meg a 8hetes kötelező oltást, és mit gondoltok erről a kisbabás porról?
Ne adják neki!
Tejet sem.
Fressnapfban lehet minőségi tápokat kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!