C Milan minek szövegel, meg okoskodik a TV-be, ha nem lehet alkalmazni a módszerét?
Folyton dumál az energiáról, meg minden marhaságról, és kiírják, hogy ne használják a látottakat szakértő nélkül.
Könyörgöm, akkor minek mutogatni a TV-be, meg okoskodni, osztani az igét, ha nem alkalmazhatom a kutyámon?
Nagyon nagyra tartja magát ez az ember...
Nekem szimpatikusabb mint Stilwell.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:54
Az lehet hogy neked megy a kutyanevelés más módszerrel , de addig ne kritizáld a leményebb módszert amíg nincs igazán problémás kutyád.Nekem egy igencsak agresszív kutyám volt , kesztyűs kézzel nem lehet normálisan fegyelmezni mikor embernek-állatnak neki akar menni.Lehet hogy földhoz vágj pár kutyát , énis földhözvágtam az enyémet mikor neki akart menni egy olyan embernek , aki semmit nem csinált , ha már támad a kutya nem lehet ejnye-bejnyével fegyelmezni a kutyát hidd el.
ELEVE úgy kell nevelni, hogy ne támadjon. Aki nem tud kutyát nevelni, annak ne legyen kutyája!
Ha már egy állat ennyire agresszív, mint a te kutyád is volt, az bizony nem teljes egészében a kutya hibája....
javítanám magam annyiban: írtam, hogy ne legyen kutyája annak aki nem tudja megnevelni. ezt nem szó szerint értettem, mert hát persze lehet kutyája az embernek.
Csak egy ilyen szintű agresszivitás, mint amit 18:46 írt le, azt már nem csak a kutya számlájára kell írni! Sőtt
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:47
Nem csak az én számlámra írható , de a kutya nem kiskorától fogva van nálam , ffene tudja mit csinálhatott vele az előző gazda.7 hónapos volt mikor hozzám került , aztán 1 éves kora körül vittem kutyaiskolába ( akkor indult ) és ott szembesültem igazából vele hogy milyen is, merta családdal szemben soha nem volt agresszív.
Nekünk tökéletesen bevált a módszere. Bár korábban tudtunk volna tanulni tőle.
Persze, aki nem tud higgadt és következetes lenni, annak valóban nem megy.
De abban az esetben nem C Milanban van a hiba.
Ja, és Viktóriával összehasonlítva...
Viktória csak tömi jutalomfalattal a kutyákat és fél tőlük. Hozzá sem nyúl egy agresszívebb kutyához, csak mereszti a szemét és szörnyülködik. Míg C Milan testi épségét sem kímélve, fizikailag is képes uralni a kutyákat.
Viktóriáéknak is már saját kutyájuk egy se.
Igaz, a kutyamenhelyeken segít. Nem vitatom, hogy szereti a kutyákat, de nem ért hozzá, inkább színésznő, mint kutyakiképző.
Érdekes, hogy az ilyen kérdések kiírói mindig eltűnnek.
1- ne nézd!
2- már az hasznos, hogy lehetőleg légy higgadt, nyugodt összeszedett ha kutyával foglalkozol.
3-amikor kiírják, hogy ezt ne tedd szekember felügyelete nélkül az általában olyan helyzet amikor tényleg ne közelíts a kutyához ha nem vagy magad is szakember, kis bizbaszokat általában könnyen leszerel az is aki elég kitartó a nagyobb és agresszívebb vagy extrém módon félős kutyáknál pedig egy-egy elszúrt akció csak tovább ront a kutya helyzetén. Gondolom az ilyen eseteket nem ott pikk pakk oldják meg hanem törik a fejüket és utánna minden eshetőségre felkészülve probálják megoldani. Nem tudhatod p a helyszínt nem kell-e biztosítani? Nem tudhatod egy nem várt reakciót ha nem vagy elék okos, gyors, tapasztalt képes vagy-e úgy megoldani hogy se Te se a kutya se más jelenlévő nem sérül meg...
Általában azok nem tudnak semmit akik ilyen könnyedén kijelentik hogy valami tök szar...ettől függetlenül sokaknak segített már az hogy egy egy gyakran előforduló problémára nem nekik kellett megtalálni a megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!