Hogyan érjem el hogy engedelmes legyen?
Ez a szemkontaktus kerülés dolog, ez egy félreértés sajnos. Szemkontaktus és szemkontaktus között óriási különbség van! Mert a farkasszemnézés, a szemmel verés is szemkontaktus, és ha azt kerüli, az természetes. Mivel ez közismert, én is úgy voltam vele, hogy nem foglalkoztam a szemkontaktussal.
Ehhez képest az iskolában a legelső dolog amit meg kell tanulni, és elvárni, az a szemkontaktus. Ültetés szemkontaktussal, fektetés szemkontassal, kézjeles irányítás és még ezer dolog van, amihez kell a szemkontaktus. Eleve ahhoz, hogy figyeljen rád, kell, hogy rád nézzen.
Tehát a normális szemkontaktus igenis elvárás.
Kérdező, tényleg néhány könyv beszerzése lenne a legjobb első körben, és ha azok segítségével sem tudod tanítani, akkor suli.
Mennyi idős a kutya? Mennyit van vele foglalkozva?
Szerintem a szemében te egy senki vagy. Azt kapod vissza tőle, amit te adtál. Ahhoz, hogy ez viselkedés megváltozzon kutyaiskola és több foglalkozás vele.
Napi 1 séta, az nem elég semmilyen fajta számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!