Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Túl durva voltam vele?

Túl durva voltam vele?

Figyelt kérdés

Szeretném tudni, mennyire lehettem durva az alábbi dologban kutyámmal kapcsolatban. :S Ma nagyobbra akartam engedni a nyakörvét a kutyinak, mert lassan kezdett szoros lenni a nyakán. De ő nem hagyta, hogy levegyem róla, mert állandóan harapta a kezem, meg tekergett jobbra balra (egyébként sétálni imád, meg a nyakörv sem zavarja), én meg mérgemben megcibáltam a grabancánál kétszer is. Akkor lenyugodott, de nem sokkal utána eldobta magát nekem a hátára és csak feküdt előttem. Nem húzta be a farkát, csak nézett. Megvakartam a pociját, utána felült és odabújt hozzám még egy kis simire. Szerintetek durva voltam?

Most múlt 5 hónapos.

Köszi

2010. dec. 19. 19:03
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

A nyakmegrázás valóban az egyik legdurvább büntetés, amit az anyakutya alkalmaz, ugyanis az már konkrétan halállal való fenyegetés.

Nem túl durva, de náluk azt jelenti. Persze idővel megszokja, hogy nálad nem ezt jelenti, és nem parázza túl a dolgot, de ettől aztán nem is fog működni ez a büntetési módszer. Eldurrogtatos a puskaporod teljesen feleslegesen.

Ilyen helyzetben határozottan megfogom, rászólok, és akkor is ráteszem a nyakörvet, de nyugodtan, és határozottan.

2010. dec. 19. 21:18
 22/22 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2010. dec. 19. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!