Túl durva voltam vele?
Szeretném tudni, mennyire lehettem durva az alábbi dologban kutyámmal kapcsolatban. :S Ma nagyobbra akartam engedni a nyakörvét a kutyinak, mert lassan kezdett szoros lenni a nyakán. De ő nem hagyta, hogy levegyem róla, mert állandóan harapta a kezem, meg tekergett jobbra balra (egyébként sétálni imád, meg a nyakörv sem zavarja), én meg mérgemben megcibáltam a grabancánál kétszer is. Akkor lenyugodott, de nem sokkal utána eldobta magát nekem a hátára és csak feküdt előttem. Nem húzta be a farkát, csak nézett. Megvakartam a pociját, utána felült és odabújt hozzám még egy kis simire. Szerintetek durva voltam?
Most múlt 5 hónapos.
Köszi

Nagypn is durva voltál vele...pláne hogy kétszer rángattad meg..egyszer is sok nemhogy kétszer.Gondolom azért harapta a kezedet mikor megfogtad a nyakörvét ,mert behívásnál nincs türelmed megvárni míg odamegy így a nyakörvénél szoktad elamrni és ez rossz élményt okoz neki.Ha elkapják a nyakörvem vége a játéknak....
negatív élményt kapcsoltál a pórázra tételhez és az angyon rossz...
és ne írd hogy nem szoktad elmarni,mert különben nem harapdálta volna a kezed :D

Na látszik holvan ebbe naz országban az állatkultúra és az utánaolvasás a kutya nevelésben :DD
GRAT!!!
ÉLJEN A FÁJDALOMINGER!!!
szánalmasak vagytok....
Ja lehet lepontozni!!!

Venomancer, félre értettél. :)
Nem azért cibáltam a grabancát, mert nem jött oda hozzám. Sosem szoktam nyakörvénél fogva magamhoz hívni, mert jön első szóra, ha hívom, és ha odajön, akkor sem csatolom rá a nyakörvet, csak azért hívom, hogy gyakoroljak vele. Egyébként meg séta végén kénytelen vagyok rárakni, de azt már ő is össze tudja kötni, hogy ha nem a réten vagyunk, vége a szaladgálásnak.
Bántani nem szoktam egyáltalán, eszembe sincs agyonverni, vagy valami, mert akkor eleve nem harapdálna, játszana, hanem kushadva ülne valamelyik sarokban. De azt viszont nem szeretem, ha nem tudok normális módon felrakni egy nyakörvet rá, mert lehetetlenség rácsatolni.
Véleményem szerint egy blöknek nyugodtan kell tűrnie ha a gazdi rárakja a nyakörvet, vagy beletúr a szájába, stb.
De miből gondolod, hogy ez most túlment a fájdalom küszöbén? Nem visított fájdalmában, nem behúzott farokkal feküdt előttem.
Egyébként ha annyira bántani akarnám a kutyáimat, akkor valszeg nem itt kérdezgetném, hogy durva voltam-e azzal, hogy megcibáltam a grabancát, hanem még kimennék és háromszor belerúgnék csak, hogy én jól érezzem magam.. nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!