Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az tényleg rosszat tesz a...

Az tényleg rosszat tesz a kutyának, ha éjjelre beengedjük?

Figyelt kérdés
Nagypapám szerint rossz, ha beengedem éjjelre a németjuhász keverékünket, mert akkor megszokja a meleget és nappal csak jobban fázik. De én nagyon sajnálom, mikor kint -10 fokok vannak, nappal meg azért nincs annyi. Szerintetek se engedjem be?
2010. dec. 19. 14:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nyugi engem is lepontoztak, pedig ellentétes véleményt írtam a tiéddel:)
2010. dec. 20. 12:48
 12/14 MME ***** válasza:

Nekem kettő állatorvosom van, és mindegyik óva intett attól, hogy így csináljam. De józan paraszti ésszel belegondolva is úgy érzem, hogy nekik lehet igazuk benne.

Amúgy én is tudok példát, az egyik letiltja a gazdákat az Acanáról, a másik meg nekem is ajánlgatta.

Ja, és az egyik doki, annak ellenére, hogy lebeszéli az embereket télen a váltott kint-bent tartásról, mégis úgy csinálja. Azt mondta, mert úgy kényelmes neki... Én viszont nem vagyok olyan helyzetben, hogy ilyen lazán vegyek ilyen dolgokat...

2010. dec. 20. 12:49
 13/14 MME ***** válasza:
Hogy hol van az igazság, azt nem tudom, úgyhogy sok hasznos dolgot nem írtam :D Mindenesetre, vannak állatdokik, akik könnyedén kezelik az ilyen dolgokat. Akkor átlag gazda mit tehet...?
2010. dec. 20. 12:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem 2 labradorom van, meg egy törpesnacim .. még soha nem fáztak meg attól, hogy bent alszanak. Nem is volna szivem ilyen időbe kirakni öket (másrkor se nagyon van ..). Köszönik, jól vannak.
2010. dec. 20. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!