Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kivégezték a kutyáimat, mit...

Romaty kérdése:

Kivégezték a kutyáimat, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Volt 2 gyönyörű fajtatiszta (bár törzskönyv nélküli) spánielem. Néha láncon voltak, amúgy szabadon. Láncon voltak, mikor rájuk rontott 2 rotweiler és széttépték őket. Önkormányzati feljelentés, stb. A gazda elvitte a két nagy kutyát,3 nappal később el is lettek, altatva. Kártérítést szeretnék a gazdától. Ő még bocsánatot sem kért. Fizetni nem hajlandó. Perre akarom vinni az ügyet. Mit tegyek?
2010. dec. 19. 12:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

20:41

Nagyon nincs igazad .. az ember feleleös azért az érző lényért - lényegtelen, hogy az kutya vagy macska, vagy bármi - aki őt "szolgálja" és szereti. Senkinek nem tartanak a fejéhez fegyvert, hogy kutyát vigyen haza .. ha meg megteszi akkor bánjon vele állathoz méltoan.

2010. dec. 20. 12:35
 22/23 anonim ***** válasza:
Kifejtenéd részletesebben, miben nincs igazam?Mert én megmondom, hogy neked igen, abban, hogy felelősek vagyunk érte.DE ! Azért az durva, hogy: téged kötnélek ki, stb, olyanokat kapott itt a kérdező csóri, hogy a pedofil megirigyelhetné!Ha nem értesz velem egyet is azt mondom, az emberi létnél nincs elsőbb, az állat pótolható, de az ember nem.(leszögezném előre, hogy szeretem az állatokat, mindíg volt van lesz állatunk, de ezt durvának tartom amit itt egyesek írtak)
2010. dec. 20. 20:20
 23/23 anonim ***** válasza:

Az állat élete sem potolható, neki is csak egy élete van, mint midnekinek. Lehet a számodra az - mert tárgynak tekinted, nekem a saját kutyáim élete soha semmivel nem lenne az, mert nekem ő a barátom, a társam, a családom tagja ...

Egyébként kifejtettem a válaszomba, hogy miért: mert soha senkit nem kényszeritettek még arra hogy állatot tartson, nem tartanak se fegyvert a fejéhez, se veréssel nem fenyegetik ha nem visz haza kutyát - mindez az ő döntése. Márpedig ha így döntött, akkor kötelessége, hogy annak az állatnak normális körülményeket teremtsen, megvédje és gondozza: ebbe se a lánc, se a széttépetés nem fér bele.

2010. dec. 22. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!