Kivégezték a kutyáimat, mit tegyek?
20:41
Nagyon nincs igazad .. az ember feleleös azért az érző lényért - lényegtelen, hogy az kutya vagy macska, vagy bármi - aki őt "szolgálja" és szereti. Senkinek nem tartanak a fejéhez fegyvert, hogy kutyát vigyen haza .. ha meg megteszi akkor bánjon vele állathoz méltoan.
Az állat élete sem potolható, neki is csak egy élete van, mint midnekinek. Lehet a számodra az - mert tárgynak tekinted, nekem a saját kutyáim élete soha semmivel nem lenne az, mert nekem ő a barátom, a társam, a családom tagja ...
Egyébként kifejtettem a válaszomba, hogy miért: mert soha senkit nem kényszeritettek még arra hogy állatot tartson, nem tartanak se fegyvert a fejéhez, se veréssel nem fenyegetik ha nem visz haza kutyát - mindez az ő döntése. Márpedig ha így döntött, akkor kötelessége, hogy annak az állatnak normális körülményeket teremtsen, megvédje és gondozza: ebbe se a lánc, se a széttépetés nem fér bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!