Kinek a kutyája eszik mindenféle ételeket?
A mi Kutyink is megeszik mindent..pl.szőlőt mindig fürtökbe szedi le. a makkot most ősszel állandóan kutatta..
Számomra legmeglepőbb a foghagymás pirítós gyümölcsteával..
Nagyon jó válaszok! :-D
Jó pofák, aranyosak ezek a kutyik.
Nálunk is a csajszi, a nyers hagymán kívül, szereti a nyársaláson csepegtetett kenyeret, nyárson sült hagymával.
De mehet neki paradicsom paprika hozzá. :-D
Alma, Sárgabarack, Szőlő, ezek mind mérgező gyümölcsök. Tudtommal...
pill, itt egy link:
Ami a fenti oldalon fel van sorolva, azt én mind nem adom a kutyámnak. Nem azért, mert annyira mániákus vagyok, vagy mert biztosra veszem, hogy ezek a "mérgező" ételek, mind halálosak is, csak az én kutyám nagyon-nagyon pici, egy kis mennyiség is sokat árthat neki. Egyébként ananászt adok neki, ha nagyon szeretnék neki gyümölcsöt adni, de egy kutyakiképző ismerősöm mondta, hogy nem érdemes igazából gyümölcsöket adni a kutyának, a zöldség jobb, abból pl a hagyma tiltólistán van nálunk, de például sárgarépa, karfiol nagyon ízlenek a kutyának és egészséges is, és nem "mérgező". :)
21:48-nak.
Én nem gondoltam volna, hogy ezek mérgezőek. :-O
De jó hogy belinkelted, átolvastam. Köszi szépen!
Én nem tapasztaltam a hagyma evés után a tüneteket, bár az én kutyám nagy testű, és azért nem egy egész fej hagymát evett.
De egy kis testű kutyánál egy kevés is megárthat.
Biztosan így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!