Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kinek a kutyája eszik mindenfé...

Kinek a kutyája eszik mindenféle ételeket?

Figyelt kérdés
Az én szukám imádja a lila hagymát. Amikor pucolom, mindig kunyerál. Imádja. Meg a nyers krumlit. Szintén pucoláskor vágok le belőle neki. :-D
2010. dec. 16. 20:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Az én kutyám az almával szokott futkosni ősszel. A hulló ból néhányat megeszik, a többit széthordja.
2010. dec. 16. 20:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Az enyém minden féle gyümölcsöt megeszik, még a narancsot is. szereti még a zöldségféléket, a krumplitól a karalábéig, répáig mindent :)
2010. dec. 16. 21:00
 3/8 anonim ***** válasza:
A mi egyik kutyánk ugrál a fára az almáért. Tücsök dinnyét evett. Blondie dióbelet, szotyit, tökmagot, narancslevet, csokit (nem szabad!!!), fagyit, belenyalt a tejeskávéba, borba, sörbe.
2010. dec. 16. 21:05
 4/8 anonim ***** válasza:

A mi Kutyink is megeszik mindent..pl.szőlőt mindig fürtökbe szedi le. a makkot most ősszel állandóan kutatta..

Számomra legmeglepőbb a foghagymás pirítós gyümölcsteával..

2010. dec. 16. 21:35
 5/8 anonim ***** válasza:
dió az egyik kedvence, szotyi minden mennyiségben, activia joghurt
2010. dec. 16. 21:35
 6/8 A kérdező kommentje:

Nagyon jó válaszok! :-D

Jó pofák, aranyosak ezek a kutyik.

Nálunk is a csajszi, a nyers hagymán kívül, szereti a nyársaláson csepegtetett kenyeret, nyárson sült hagymával.

De mehet neki paradicsom paprika hozzá. :-D

2010. dec. 16. 21:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Alma, Sárgabarack, Szőlő, ezek mind mérgező gyümölcsök. Tudtommal...

pill, itt egy link:

[link]

Ami a fenti oldalon fel van sorolva, azt én mind nem adom a kutyámnak. Nem azért, mert annyira mániákus vagyok, vagy mert biztosra veszem, hogy ezek a "mérgező" ételek, mind halálosak is, csak az én kutyám nagyon-nagyon pici, egy kis mennyiség is sokat árthat neki. Egyébként ananászt adok neki, ha nagyon szeretnék neki gyümölcsöt adni, de egy kutyakiképző ismerősöm mondta, hogy nem érdemes igazából gyümölcsöket adni a kutyának, a zöldség jobb, abból pl a hagyma tiltólistán van nálunk, de például sárgarépa, karfiol nagyon ízlenek a kutyának és egészséges is, és nem "mérgező". :)

2010. dec. 16. 21:48
 8/8 A kérdező kommentje:

21:48-nak.

Én nem gondoltam volna, hogy ezek mérgezőek. :-O

De jó hogy belinkelted, átolvastam. Köszi szépen!

Én nem tapasztaltam a hagyma evés után a tüneteket, bár az én kutyám nagy testű, és azért nem egy egész fej hagymát evett.

De egy kis testű kutyánál egy kevés is megárthat.

Biztosan így van.

2010. dec. 16. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!