Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem értik meg az emberek...

Miért nem értik meg az emberek, hogy a kutya nem divat?

Figyelt kérdés
Ma az verte nálam ki a biztosítékot, hogy egy 18 éves csaj elkezdett áradozni, hogy lesz egy extra mini yorkija. Ez még nem is lenne baj, de hozzátette, hogy vesz neki divatos ruhákat, egy rózsaszín hordozó táskát és nem engedi majd a nagy kutyákhoz. Még azt is mondta, hogy tök jó, hogy ilyen divatos kutya, mert mindenki milyen aranyosnak fogja tartani.
2010. dec. 16. 20:37
1 2
 11/15 anonim válasza:
Hát igen. A Pulcsi vagy a ruha... az kell. Főleg télen egy olyan kutyának, aki pici termetű, de azért...nem azért mondtam, hogy megsértsek valakit.
2010. dec. 20. 15:49
 12/15 zsuzsabazsa ***** válasza:
Leegyszerűsítem : Neki ez a kutya való meg a plaza.
2010. dec. 20. 16:11
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Az én kutyámat amerikai staffordshire terriernek vettem, de körülbelül annyi köze van a fajtához, mint nekem ahhoz hogy fiú vagyok. (25 éves nő vagyok) Röviden semmi. Valami amstaff keverék lehet, de már egy csomó örökletes betegséget megkaptunk, műtötték is már stb..

Én amikor szerettem volna a kutyát, szépen elmentem a fajtamentőkhöz, hogy szeretnék egy ilyen kutyát, volt már kutyám, stb, vittem egy lapot a kutyás tapasztalataimról. Ám nem adtak nekem kutyát, mert albérletben laktam, egy kertes házat béreltünk a barátommal.

Én meg a legnagyobb felháborodásom közepette elmentem egy szaporítóhoz, és megvettem egy akkor még nagyon kis cuki amstaffnak tűnő kölyköt, akiről még akkor simán kinézted volna, hogy az..

Teljesen tönkretették ezt a fajtát.. :(

2010. dec. 20. 16:45
 14/15 anonim ***** válasza:

OOOh.. fajtamentőkről és menhelyekről ne is beszéljünk! Én is onnan akartam kihozni egy szuka németjuhászt, kérdtem, hogy mennyire őrzi a házat, stb. Mert ugye kertes házba nem csak dísznek veszek kutyát, hanem házőrzésre is (a riasztó mellé). Erre leordított, hogy én ezt hogy képzeltem, hogy őrzésre akarom a kutyát, bla..bla..bla.. Hát mondom.. akkor hagyjuk is abba a beszélgetést.

Na utána vettem meg a németjuhimat.

Tudod, nem tudom ezek hol élnek. Akik szeretnének kutyát, annak nem adják ki mondva csinált okokból, ha meg bekerülnek és sokan vannak, akkor azért sír a szájuk!

Egyébként a Szőke, csivavás, németjuhászos voltam! :D

2010. dec. 20. 20:02
 15/15 anonim válasza:
ÚrIsten! Hát ilyenre én csak egyet tudok mondani: beképzelt, elkényeztetett csajok, kik már nem tudják jó dolgukban mit csináljanak.. :? az ilyenen csak felidegeskedni tudok, bocsi.
2010. dec. 20. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!