Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez normális egy 2 és fél...

Ez normális egy 2 és fél hónapos kölyökkutyánál? : S

Figyelt kérdés
Játszani próbálunk vele, de nem a játék érdekli, hanem azt lesi, hogy mikor haraphat bele a kezünkbe.(ilyenkor azonnali reakció a falkából való kizárás, sok helyen ezt ajánlják. kicsukom és nem foglalkozok vele, szóval ezt kezeljük) Van amikor csak gondol egyet, fekszik a padlón , és elkezdi cibálni a pokrócát, hangos morgással egybekötve..mintha rémisztően ideges lenne a pokrócra..elkezdi kapargatni az ágyat, és egyre jobban beindul..mintha ásna valamit..tesómé, nem az enyém. lehet hogy ideggyenge???amúgy amstaff.
2010. dec. 15. 20:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát azért tudnék ellen példát mondani, egyik ismerősömnek van Német Juhászkutyája. Most másfél éves. És nem durva ha azt mondom hogy NEM NORMÁLIS! És ez nem a kutya hibája!!!

Mikor elhozták egy hónapos volt, valami emésztőrendszeri gyulladása volt. És aztán mikor erre sikerült rávezetnem a gazdikat, hogy ez nem az új helytől való idegességből adódó hányás akkora már sok injekcióval sikerül őt megmenteni. :S Aztán mikor növögetett egyre vadabb lett a gazdik még elnézték hogy jaj kölyök meg "őrző védőfajta" benne van a vérébe, majd kinövi. Meg fogat vált azért "rágcsál". (Nekem is volt kölyökkutyám (NJ is) de az nem így váltott fogat, persze rág meg még szeleburdi de NEM ÍGY!) Aztán mikor nagyobb lett nem csaphatok rá a fenekére vagy valami mert még jobban bevadul.

Kb fél éves koráig nem volt kapun kívül. Sőt csak a garázsba volt bezárva mert hideg van meg ne fázzon. (Nagyon sokat szocializálódott szegény)

Utána nem viszem sétálni csak este mert közveszélyes. Aztán már csak szájszíjjal viszem mert már nem merem emberek közé vinni. Utána már nem viszem mert nem hallgat rám elránt a pórázzal.

És így sikerült tönkre tenni egy kutya életét. :S

Benn van a kennelbe naponta kiengedik kétszer pár órára hagy fusson (meg állítólag tanulnak vele) És aztán megint vissza.

Emberekkel, kutyákkal nem találkozik.

A viszlámmal kétszer háromszor össze engedtük nagyon jól eljátszottak (a NJ megadta magát neki) csak az enyém figyel rám elengedhetem a parkba is ő meg ugye akkor megőrül a pórázon.

Felajánlottam, hogy vigyük együtt az erdőbe őket sűrűn hagy mozogjon úgy könnyebb lesz vele, de nem éltek az ajánlatommal.

Sajnos nem tudok segíteni.

Szóval azért nevelgesd, ne hagyj rá mindent mert később nehezebb lesz. Mikor már nagy elránt, megharap vagy valami!!

2010. dec. 16. 16:52
 12/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat !hát remélem nincs baja a kis agyának..csak én szeretem tudni a kutya genetikai hátterét, dehát mostmár mindegy, egy lakásban él velem, csak lesz valami. Sikerült neki megtanulnia az ül parancsot kb 1 óra foglalkozás után :)ilyen téren nagyon ügyes...de még mindig rángatózik meg morog , széttép mindent amit elér.
2010. dec. 17. 05:57
 13/13 anonim válasza:
Ez teljesen normális a kaparásnál meg le kell szídni
2010. dec. 25. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!