Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Rottweiler es Pitbull kolyok...

Huron kérdése:

Rottweiler es Pitbull kolyok melle, haramdik fajtat, mit ajanlotok?

Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 15:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Na, én pontosan ettől féltem, hogy arra gondolsz, hogy majd lekötik egymást. Hidd el, nem a keménységük a bajom, ismerek jó kezekben kezes bárány pitbullt, meg rossz kezekben gyilkos szándékú pincsit is. Nekem mindegy a fajta.

Ha három kölyköt egymás mellé teszel, nem fogsz velük bírni, mert egymáshoz jobban fognak kötődni, mint hozzád. Házörzőnek nem kutya kell, hanem riasztó.

Ha több kutyád van, és azt szeretnéd, hogy engedelmes, szófogadó, kedves kutyák legyenek, akkor mindegyiknek szüksége van arra, hogy külön foglalkozz velük. Tehát az, hogy több kutyád van nem azt jelenti, hogy kevesebbet kell foglalkoznod velük, mert elvannak egymással, hanem pont, hogy többet.

Mert falkában rosszabbak, és jellemzően egymástól a hülyeséget nézik el.

2010. dec. 13. 16:50
 12/25 A kérdező kommentje:

Igen, voltak mar pitbulljaim, az en velemenyem az, h a falka szama lenyegtelen (termeszetesen ha megvannak a korulmenyek hozza, helye, foglakozas, kaja)

Am, egyet tanitok eppen, addig a tobbi attol tanul... Durva :)

Tehat nyugi, ezek nem terror kutyak nalam, hanem csalad es gyerekszereto, este meg hazorzo.

2010. dec. 13. 16:54
 13/25 anonim ***** válasza:

Hát én egy bernáthegyit,dobbermant vagy valami nagytestű kutyát tudnék elképzelni.Nekünk egy Amstaff van egy Tacsi keverékkelel és igaz nagyon szeretik egymást,de játékban a Stafi elég durva és a tacsi nem annyira tolerálja.

Tehát jobb ha a 3. is testesebb.Én sem tartanék együtt így egyszerre 3kölyköt.Rengeteg pénz és felelősség,de Te tudod,csak nehogy a végén rossz sorsuk legyen.

2010. dec. 13. 16:55
 14/25 A kérdező kommentje:
Igen, penz is van ra, akar 10 db 70 kilos kutyara is, tehat ez nem gond.
2010. dec. 13. 17:15
 15/25 anonim ***** válasza:
Ha viszonylag normális helyről akarod venni, akkor 100 ezer fölött gondolkodj. Oltások fejenként 30 ezer kb. Ivartalanítás fejenként 15-20. Minőségi kaja, havi szinten alsó hangon 40 ezer 3 nagytestű kutyának. Amit tönkretesznek, megrágnak, stb. Az nagyon sok.
2010. dec. 13. 17:34
 16/25 A kérdező kommentje:
Az belefer, koszi.
2010. dec. 13. 18:13
 17/25 anonim ***** válasza:
dobi♥ ha már ilyen "vad" kutyuk xd legalábbis a kinézetük szte az jó 3-nak=)
2010. dec. 13. 19:47
 18/25 A kérdező kommentje:
ahha, vagy amcsi akita, kai, vagy vmi norveg szarvaskergeto.
2010. dec. 13. 19:51
 19/25 anonim ***** válasza:

előzző vok

majd lécci írd meg h mien fajta lett:D

2010. dec. 13. 19:56
 20/25 anonim ***** válasza:
Én közép ázsiai medveölőt tudnék elképzelni. :D Az nagyon szép kutya, kemény, de mégis tud szeretetre méltó is lenni. :)
2010. dec. 13. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!