Pécsi gazdik, melyik állatorvost ajánlanátok? Ti hova jártok?
Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 19:36
1/7 anonim válasza:
Vagy a blue dog, vagy a Kuckó.
De én a Kuckóra szavazok. Nagyon profik.
2/7 anonim válasza:
Számomra a legjobbak. Első kuztám 13 és fél éves volt, végig hozzájuk jártam. Most az új kutyámmal is, maximálisan elégedett vagyok Velük s mindig is az voltam. Kedvesek, segítőkészek, ügyesek is (műtétünk, ivartalanításunk is volt anno, meg betegég is), s most az új kutyámmal is csak Ők jöhettek szóba,nagyon jó orvosok!
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Én őt ajánlom:
Dr. Máté Péter
Nyitvatartás:
H-P: 16.00-18.00-ig
Szombat: 9.00-11.00-ig
7624 Pécs, Nyár u. 4.
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Én is voltam már Dr. Révész Bálint-nál nekem ijesztő volt !!! És még azért is külön pénzt kér ha felteszel egy kérdést :S
7/7 anonim válasza:
Hát tőlem nem kért plusz pénzt a kérdésért. :) Szerintem jó fej pasas. Több ismerősöm is hozzá viszi a kutyáját. De hát nem lehet mindenkinek ugyan az a véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!