Ivartalaníttatni szeretném fiú kutyusomat. Kit ajánlanátok budapesten, olyan megbízható állatorvost, aki tényleg jó szakember? Kb mennyiért csinálná meg (25 kilós kutyusról van szó)?
Szia!
Én Dr. Héthársi Zoltánt tudom ajánlani. A rendelője címe: XV. Hősök útja 3/a Dr "S" állatorvosi rendelő. Vedd fel a kapcsolatot a Zöld Zebra állatvédő egyesülettel, ők szoktak szervezni ivartalanítási akciót. Eléthetőség: [link] Legendi Jutka, 30/447-64-92. Egy ivartalanítás 10.000. - 20.000. forint között van.
Üdv: tomi.amstaff
angelinastaff.atw.hu
Köszönöm.Néztem a zöld zebrán,sajnos most pont nincs akció,viszont lány kutyusunk is van,aki most kezdett tüzelni,szóval muszáj.
Az első válaszolótól kérdezem,mert látom,hogy jártas a témában,milyen keverék kutyus lehet(kép linkelve),mert őt az illatos útról hoztuk,és annyian kérdezik,hogy milyen fajta,de nem nagyon tudok mit mondani...Talán staff mix lehet,nem tudom... [link]
igen,ő staff mix!
szerencsés,sikerült kifognia egy értelmes,állatbarát,felelősségteljes gazdit,aki nem szaporítja és viszi el fedezni,mert "Fike már annyira szeretné",hanem átgondolja a dolgokat és ivartalaníttatja(amivel megelőzi a here-és prosztata rákot is!!)!!!
bárcsak minden gazdi így gondolkodna!!gratulálok!!!
üdv.:
2 ivartalanított kutyus gazdija
Helló!
A Zöld Zebra a jövő héten indít új akciót! A honlapon legkésőbb szombaton fenn lesznek a részt vevő dokik. De ha most tüzel, akor így csak egyetlen doki van, aki megműti, amúgy meg kell várni, míg elmúlik plusz kb. 2 hét ahhoz, hogy bárki vállalja a műtétet.
Ha nagyon sürgős, akkor írj egy mélt a kardosszilvi@gmail.com címre, megadom, hogy hova viheted tüzelve is.
Hülye vagyok, bocsi! bnem tudom, miért gondoltam, hogy tüzel, újra olvasva látom, hogy kan. :)
Amúgy kb. 6 ezer lesz az akcióban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!