Ajánlanátok jó, megbízható golden retriever kennelt nekem?
Nagyon szeretem ezt a fajtát, és szeretnék érdeklődni van-e tapasztalatotok valamelyik kennellel kapcsolatban?
Rengeteg goldi tenyésztő van, tudom, hogy többet is érdemes meglátogatni, de ti kikkel vennétek fel a kapcsolatot?
Nagyon köszönöm előre is a segítségeteket!
Milyen célra szeretnéd a kutyát, mennyi pénzt szánnál rá?
Őket személyesen ismerem, nagyon rendes a tenyésztő, a kutyák gyönyörűek, egészségesek, jól neveltek, jó munkaképességűek, sok kiállítási eredménnyel rendelkeznek. Innen garantáltan szuper kiskutyát kapnál, nemrégiben születtek kiskutyák kimagasló párosításból, ha később kiállításon is szeretnéd megmutatni a kutyád, akkor tökéletes választás. De ha csak hobbi kutyust szeretnél akkor is érdemes megkeresni a tenyésztőt, hátha van olyan kiskutya, ami valami apró küllemhiba miatt nem lesz alkalmas kiállításra, őt valószínű olcsóbban megkapod hobbi célra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!