A kutyám állandóan elszökik. Mi tegyek? Fontos
Nem lehet, hogy kicsit úgy érzi, ő falka vezér? Mert egyébként nem hiszem, hogy elszökdösne. :) Próbálj meg rászolni, ha ki akar menni a kapun mikor az nyitva van. Nálunk is vannak kan kutyák, de egyik sem szökött ki sosem. Amikor állunk ki az autóval rászólunk, hogy marad (természetesen ez az összes kutyára vonatkozik) és mindenki marad a helyén. :) Ha mégis kijutnak valahogy (nyitva marad a kapu véletlenül) akkor is max a kerítés előtt vannak, de messzire nem mennek el. :)
Én nem hiszem, hogy az ivartalanítás lenne az egyetlen megoldás. Inkább a több sétáltatás, lefárasztás, engedelmességre nevelés. :)
Köszi minden választ!
Nincs ivartalanítva és kan, viszont próbálok sokat játszani vele.A kerítést is sokszor megcsináltuk már de mindig kibontja. As szüleim nem nagyon engedik elvinni sétálni mert szerintük emiatt szökik ki.Ivartalanítani nem akarjuk mert szerettünk volna mellé egy kislányt.
Még egyer köszi!
Ja a kapu mindig zárva van mert az kisöcsém kinyitja.
Viszont a kutya lehetséges hogy féltékeny rá??Mármint az öcsémre.Mert amikor ő meg én is kint vagyok állandóan ráugrál meg fellöki az öcsit.Lehetséges?
Amit a szüleid mondtak, annak pont az ellenkezője az igaz. Ha kivinnéd naponta 1 órát sétálni, akkor soha nem akarna kilógni, mert tudná, hogy úgyis ki fogsz menni vele.
Egyébként attól még, mert szeretnétek mellé egy szuka kutyát, nem kell, hogy ivaros legyen. Miért akarjátok minden áron pároztatni?
A szuka kutyát befedezi a legelső tüzelésekor, aztán leshettek...Sokkal nyugodtabb életetek lenne egy ivartalan kutya mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!