Mit csináljak? Most ütötték el a kutyámat? ! Nem mozdul, de lélegzik!
Bocs, de fényes nappal mit keresett a kutyád az utcán?
Mellesleg mindig a kutya szalad ki az autó elé és nem fordítva.Sőt, kimondottan keresik is a veszélyt.Nincs szerencsétlen állat, csak felelőtlen gazda.
Gondolod, azért ütötte el, mert CIGÁNY?
Én úgy, de úgy süllyesztőbe tenném a Tiedhez hasonló kérdéseket, mert egyrészt tényleg gyűlöletkeltő, másrészt ennyi idő alatt inkább a kutyádért kellene valamit tenned, mert még elvérzik...Ez nem gúny volt, hanem azt akartam vele írni, hogy a mértéktelen netezés tényleg funkcionális analfabétává teszi az ország 70%-át.
Statisztika!
Most olvastam az utolsó választ... a gyűlöletkeltést stb-t azt hittem nekem írtad, ne haragudj! Mert én reagáltam ellentétesen arra, amit írtál.
Na jó hagyjuk :))) nem aludtam, és most kicsit nehéz a felfogásom, elnézést. be is fejezem.
Ami történt, megtörtént. Vigyázz a kutyádra, és kívánom, hogy jöjjön rendbe hamar.
Hát semmiképpen nem netezni kell ilyenkor!
Hívni az állatorvost. A tudakozó megmondja a számát!
mi van a kutyával?
mi van a kutyával?
mi van a kutyával?
mi van a kutyával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!