Mit csináljak? Most ütötték el a kutyámat? ! Nem mozdul, de lélegzik!
Nagyon sajnálom !
Hívj azonnal állatorvost, csöngess be a szomszédba, hogy segítsenek !!! Ha kell vigyen be valaki kocsival az állatkórházba.
Hivd ki hozzá az orvost vagy az állatmentőket.De azonnal.!!!!Nem tudom hogy lehetnek ilyen emberek a földön.Én biztos kikaparnám a szemét...Mégha le is csuknak érte
Bocsi de felidegesitett.
Hivd ki az orvost és irdd meg h mi lett légyszi!!
elöször is hivd fel a szüleidet hogy kifizetnék-e az állat korházat, stb.. mert ugye egy ilyen beavatkozások akár igen nagy költségek lehetnek, mondjuk a százezreket is rughatja egy egyszerü törésért is biztos igen sok ezret elkérnek.
és ha nincs a családi kasszába annyi akkor lehet csödbe viszi a gyerek a családot.
aztán anyu vagy apu megmondja mit csinálj.
felírtad a rendszámát mindegy. mivel a balesetért ti a kutya tulajdonosa a hibás, ha esetleg össze törte az autót az autó tulajdonosa csúnnya számlát nyújt be, így jobb ha nem is tudja hogy ti vagytok a tulajdonosa.
de nagyon sajnálom ami történt, hívd a szüleidet.
Már bocs, de szerintem meg sz*rni rá, orvost hívni azonnal, nem lehet annyira drága az ellátás! (vagy mégis? :-O)
Remélem a kérdező pedig már nem a válaszokat olvasgatja, hanem kiment a kutyushoz! Remélem meggyógyul a kutyád.
Ha lehet kerüljük bármiféle emberek elleni uszítást.
A kutyádnak kívánom,hogy épüljön fel.
Megértem a dühödet,de csak jó és rossz emberek vannak.
Egyébként:
"Ha választ írsz, tartsd be a következőket: A gyűlöletkeltésért, mások sértegeséért, provokálásért "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!