Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jogos volt? Nagyon bánt.

Jogos volt? Nagyon bánt.

Figyelt kérdés
Nemrég voltam az erdőben airsoftozni mivel szoktam járni gyakorolni.És egyszer csak hallom hogy valamilyen állat futva jön felém.Elősször nemtudtam normálisan kivenni hogy miaz de aztán láttam h egy fekete nagy dobberman.Vicsorgott rám énmeg mivel nagyon meg voltam rémülve rálőttem airsoftal.Aztán megfordultam és elfutottam ahogy csak a lábaim birták.De még mikor futottam hallottam a kutya nyüszitését.De ha meg nemlőttem volna rá akkor meg szerintem szét tépett volna.Nemtudtam mitcsinálni.Jogos volt szerintetek?
2010. dec. 6. 15:46
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

egy airsoftnak nincs nagy hangja

amúgy én is ezt tettem volna a helyedben, már persze ha feelém szaladt volna, ha csak morog, de nem közelít, akkor én hátrálok, bár ennek 10 millió az 1-hez, az esélye hogy ez bekövetkezzen, ami veled megtörtént

szóval ébredj fel Csipke Józsika, és ne itt hantázz

2010. dec. 6. 19:47
 22/42 anonim ***** válasza:
87%
én se értek egyet. nekem is van kutyám, és a kis bugyuta fejével (amugy fixi) szokott rám vicsorogni, meg ugatni, mintha megtámadna, de még soha nem támadt meg!De csak játék!!
2010. dec. 6. 20:10
 23/42 anonim ***** válasza:
74%
Ne hagyd magad Kérdező!!Ezek nem tudhatják mi az a halálfélelem mikor az ember bármit elkövetne csak hogy mentse az életét!Könnyen beszélnek Ezek!!Bezzeg ha ott lettem volna már nem itt lennének hanem a temetőben!!Szerencse hogy volt annyi lélekjelenléted hogy előkaptad a puskát és bummm!!!!!!Úgykellett annak a Sátán Kutyájának!Javaslom hogy jelkezz a Nagy Életmentő Érdemérem-ért!!
2010. dec. 6. 20:12
 24/42 anonim ***** válasza:
nem lettem hanem lettek volna!!
2010. dec. 6. 20:13
 25/42 anonim ***** válasza:

hát... nem tudom! én akkor se tudnék bántani egy állatot!

és hogy így mondod, hogy nem tudjuk milyen a halálfélelem? én már voltam 2 méterre egy medvétől is!! rács nélkül! szoval...ezen a mondatodon picit szerintem érdemes elgondolkodnod!!

2010. dec. 6. 20:21
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
ma 20:21--Jó-jó-de az csak egy medve!!Hol van az egy veszettülvérszomjas, rohanvavicsorgó,rettentőnagyfenevad dobermannak vélt szörnyeménytől!!Csak nem becsüld le a veszélyhelyzetet amiben ez a szegény(főleg szellemileg!!)fiatal hősünk volt.Bár a medve sem gyerekjáték!!!
2010. dec. 6. 20:31
 27/42 anonim ***** válasza:

én nem becsülök le senkit. honnan vetted ezeket a jelzőket?

vérszomjas?? mi van? csak azt mondta, hogy vicsorgott, és ugatott! márpedig egy állat nem támad meg csak ugy embert!

2010. dec. 6. 20:55
 28/42 anonim ***** válasza:
Bocs-rossz csatornára kapcsoltam!!Azt hittem még mindig Széchenyi Zsigmond emlékműsor megy!!Már vissza is kapcsoltam!!
2010. dec. 6. 21:10
 29/42 anonim ***** válasza:

Több dologból is sántít a kérdés...

1. Ha a kutya iskolázott, akkor sem támad emberre csak úgy magától, annak parancs kell, anélkül nem csinál semmit. Lövés biztos kutyának is ülni kell nyugodtan a fenekén, amíg nem adnak parancsot a támadásra.

2. Ha nem iskolázott a kutya, akkor nagy valószínűleg nem támad emberre, mert nem köti össze a lövést a csibésszel, sőt mivel nem tanították rá, inkább menekülés jellemzi.

Bár lehet, hogy csak én vagyok rosszul informált.

Egyébként ha ez való igaz, akkor elég gáz rálőni egy állatra, még önvédelemből is. Világ életemben oda mentem mindenféle kutyához az utcán, imádom őket, és soha nem támadott rám egy sem (pedig nem vagyok fiatal).Ha volt vele gazda, ha nem.

Nem biztos, hogy az a dobi bántani akart, csak neked nem volt jó a helyzet felismerésed. Az, hogy ugat egy dolog, de nem jelent támadást.

És tényleg.. mit csinálsz akkor, ha nincs nálad semmi?

2010. dec. 6. 21:16
 30/42 anonim ***** válasza:

ma 21:16-Ilyen naiv kérdést!Egy előrelátó embernél mindig van valami emivel lelőheti,szurhatja,vághatja ha valaki vagy valami rátámad!

Ha meg potyára van nála,akkor pedig mire hazaér kitalál valamit,amivel elkápráztathatja a naiv és hiszékeny hallgatóságot!!Mint jelen esetben is történt!!!

Soha nem lőnék rá kutyára az airsoftommal!!

Csak kiváncsi voltam hogy mit fogtok válaszolni a kérdésemre és ezért is pontoztam le a hülyébbjit!!Hehe!!!

2010. dec. 6. 21:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!