Jogos volt? Nagyon bánt.
Attól, hogy ugatott és vicsorgott nem biztos, hogy támadni akart. Lehet csak a gazdájának jelzett, hogy "idegen" van itt.
Egyébként megértelek, hogy reflexszerűen így cselekedtél, valószínűleg sokan mások a helyedben ugyan így cselekedtek volna. Habár lehetett volna más, barátságos módhoz is folyamodni, most már mindegy.
Halálos sérülést biztos, hogy nem okoztál vele a kutyának. Biztos csak megijedt a kutyus, de máskor azért próbálj humánusabb módszerekhez folyamodni. Szegény kutyának ez most elég nagy negatív tapasztalat volt. Csalódott az emberekben.
Te kis Pampolini!!Jól megadtad annak a kutyának!!Igy is kell!Le kell teriteni a fenevadját!!A helyedben hamár ennyire leteritettem gyorsan megnyúztam volna és kikészitve kitettem volna a szobám falára a bundáját!!
Mifelénk is szaladgálnak a Dobber Mannok-de azok nem szarnak oda ilyen hamar!!Rám jött a röhögés mikor olvastam hogy airsoftal meglőtt dobermann nyüszitve ott maradt mig Te elfutottál!!
Mikor fölébredtél nem sirtál?Mert én ilyen hülye álom után úgy szoktam!!Téged nem Háry Janikának hívnak??Bár annak több elhinni való van a lóditásában!!
ma 17:40 -nek
Honnét tudhatná a kérdező hogy milyen amikor meglövik?Szerintem még nem járt olyan helyen ahol vissza is lőnek!Nekem az a maszek véleményem hogy lesből rálőtt a kutyára és elfutott.Ha már lőtték volna meg vele akkor nem itt hősködne hogy mekkora fasza gyerek volt hogy megtudta védeni magát!!Itt somogyban az ilyen emberre azt mondják hogy hazudós!!
Airsoftozni az emberek csapatban szoktak - ahogy paintballozni is - tehát egymásra lődöznek. Az a különbség h az airsoft még a paintballnál is gyengébbet üt, kisebb benne a golyó - ill. az airsoft fegyverek szinte replikái az eredetiknek. Én akit ismerek és airsoftozik azok mind tudják mekkorát üt egy airsoft golyó. Ezért feltételezem, h a kedves kérdező is tisztában van vele - ezért nem értem az ijedelmét.
(hacsak nem azért írta ki a kérdést h ő elmondja h airsoftozik...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!