Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Két kérdés egy kérdésbe ....

Két kérdés egy kérdésbe . Klikker vs HELP?

Figyelt kérdés
Aki olvasta előző kérdésem a klikkerel az tudja majd . Elkezdtem még tegnap este és ma már ha meghalja akkor odafigyel ahonnan jön a hang . De ez nem mindig talán 10/6x odafigyel . Ez javulás vagy csak azért néz oda hogy adjak neki kaját mert leginkább a zsebemet nézi mikkor klikkelek. Második kérdésem : Hogy tudnám ezekről leszoktatni 7 hónapos NJ keverék . Ugrál szétrág mindent megbontja a hullámlemezt szétrágja a konektorokat ( kutban van 1 szivattyú annak a dugoját már lerákta ) ha rászólok abbahatja de ha nem lát megbont mindent ami az útjába kerül .
2010. nov. 30. 14:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
úgy nekem azér húzós lenne flexeltem és egy szilánkot műtöttek ki a lábamból . Szal most nem fgok annyit gyalogolni vele amúgy is orvas megtiltotta azt hogy nagyobb távon sétáljak mert még nem fort össze a seb és még elfertőződhet , de ha meg gyógyulok akkor sokkal többet fogok vele sétálni .
2010. dec. 1. 11:59
 12/15 anonim ***** válasza:
amíg felépülsz is megkérhetnél valakit, hogy mogassa le a kutyát-ez alap szükséglete!...amíg ilyen hiperaktív csak árthatsz a klikkerezéssel is, mert így csak a frusztráltságát, hiperaktivitását jutalmazod és nem a teljesítést
2010. dec. 1. 12:34
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát az gáz, ha fáj a lábad, jobbulást! De sajnos ez a kutyádat nem hatja meg, benne ettől még buzog az energia. :) Nem tudom mi lenne a jó megoldás.
2010. dec. 1. 12:57
 14/15 anonim ***** válasza:

Esetleg pár kutyahaver a környékről, akikkel ki lehet mennia mezőre, és ott nézni egy helyben állva, hogy együtt rohangálnak? Nagyon kellene neki a mozgás, és azt némi labdázással a kertben, aminek minden szegletét ismeri nem tudod megadni.

Nincs ismerősöd, akinek szintén van kutyája, és össze tudtok beszélni?

Tényleg csak a pörgését, és frusztrációját erősíted meg a klikkerrel, amíg erre nem találsz valami megoldást.

Mindenesetre amgí nincs jobb megoldásod, semmiképp se statikus dolgokat próbálj neki tanítani, inkább olyasmit, amiben van mozgás. Lábnál követés, lábad átugrása, láb között szlalom, magas tárgyakra felgrás, előre futás valamihez, mondjuk egy fához, és arra felmancsolás, ilyesmik.

Az ül/fekszik/marad témát felejtsd el amíg nem tudod megoldani, hogy ki tudja mozogni magát.

2010. dec. 1. 13:10
 15/15 A kérdező kommentje:
lenne egy kutyás . Még 1 hete találkoztam velük és a kutyám 20 perc után elfeküdt . de a kapcsolat megszakadt és nem is láttam őket lassan 1 hete.
2010. dec. 1. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!