Milyen furcsa/vicces szokásai vannak kutyádnak? :D
Az enyém, ha nagyon örül, akkor vicsorog. Nem mutatja ki a fogait, csak egy kis "fintor" van a pofiján. :D
A másik szokása az, hogyha kap új játékot, akkor el akarja rejteni. Legtöbb esetben alám. :D Ha fekszem az ágyon, akkor feljön, és az orrával a hasam/hátam alá túrja. :D
Nekem egy fiú kanárim van.
Ő nagyon szeret kunyerálni. Kiköveteli magának amit meglát az asztalon vagy a hűtszekrény tetején. Addig ugat amíg nem kap, és ha még látja hogy van a zacskóba az is kell neki.
Ez lehet keksz, kenyér, zsömle, kifli, tök mindegy, hogy száraz vagy nem.
Ha már nem tudja megenni, akkor is elveszi a kezemből, és kikéreckedik, hogy gyorsan el tudja ásni.
Ha a gödröt megásta akkor az orrával betemeti. Ám ha nem jól fedi a föld, vagy nem tudja a mancsával rendesen megigazítani, akkor kiveszi, és keres másik helyet.
De van más is ami nekem nagyon tetszik.
Amikor esik az eső, és elázik, ( mert a dolgát csak kint tudja végezni ) és ha visszaértünk a szobába, akkor megy a szekrényéhez, és ugatni kezd, ugyan úgy amikor kér valamit. Addig ül ott amíg kiveszem a törölközőjét, és meg kell törölgetni. :-D
Az én kutyámnak van egy nagyon idióta szokása. A nagy köveket imádja harapni, és görgetni a lába alatt, mint egy kis ganajtúróbogár. Sajnos erről muszáj leszoktatnom (már dolgozom rajta), mert ilyenkor annyira belefeledkezik a kőrágásba, hogy közben nyüszít, gondolom mert fáj a foga.
Viszont mostmeg a nagyobb jégtömböket rágcsálja, konkrétan elmebetegnek néz ki ilyenkor :)
Az én kutyám most látott életében először havat, és ő is rágcsálja a jeget. :D
Nagyon szép kutya. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!