Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen furcsa/vicces szokásai...

Milyen furcsa/vicces szokásai vannak kutyádnak? :D

Figyelt kérdés

Az enyém, ha nagyon örül, akkor vicsorog. Nem mutatja ki a fogait, csak egy kis "fintor" van a pofiján. :D

A másik szokása az, hogyha kap új játékot, akkor el akarja rejteni. Legtöbb esetben alám. :D Ha fekszem az ágyon, akkor feljön, és az orrával a hasam/hátam alá túrja. :D

2010. nov. 28. 12:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk egy 9 hónapos boxerünk van, a legviccesebb szokása szintén a játékokhoz vezethető vissza.

Imádja az ilyen emészthető anyagból készült csipogós állatfigurákat. Volt már neki sünije, malackája, teknőse, disznója, kutyája, cicája, csirkéje stb.. Mindegyik kb 1 hátig csipog, mert utána teliköpködi a nyálával miközben nyalogatja meg játszik vele. Így kb havonta egyet szokott kapni, hogy mindig legyen neki olyan is ami csipog, de érdekes, azokat amik nem csipognak, ugyanúgy begyűjti a háza köré, és minden este azokkal alszik el :-) Nagyon aranyos tud lenni ilyenkor is.

A legviccesebb szokása mégis mindig az, hogy amikor kap tőlünk egy ilyen csipogós játékot, mindig letesszük neki a betonra, hogy ő fedezze fel hogy ez megint tud csipogni is. Ilyenkor beveszi a szájába és elkezdi rágni. És amikor rájön hogy elkezd csipogni akkor lökdösi a mancsával, és nyüszög közben. Aztán megfogja a szájában és "körbevezeti" az új játékot a ház minden szobájába, és az udvart is megmutatja neki, öt perc múlva pedig már csak azt halljuk, hogy folyamatosan "dallamokat" játszik a csipogós állatkával.

Ezek a csipogós szarok a mindenei :-)

2010. nov. 28. 12:14
 2/15 anonim válasza:
63%
amikor megdugja egy vendég lábát, meg a szőnyeget.. XD aztán magyarázkodhatok
2010. nov. 28. 12:19
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

nos nekem 3 is van:Dakkor kezdem..

van egy 2 éves staffordshire terrierem. Neki elég fura/vicces szokása,hogy ha jön hozzánk vendég és leveti a cipőjét, fogja és ellopja:Da miénket nem , de a vendégek lábáról szinte "lelesi" a cipőket:Damikor meglátjuk, hogy nála van , a két mancsát így ráteszi a szemére..(gondolom láttál már ilyet, tudod miről beszélek:D) olyan mintha szégyellné magát.

van egy másfél éves menhelyi keverékem. "ő énekel". amikor tudja hogy sétálni megyünk, elkezd különböző megszakításokkal vonyítani morogni, ugatni..és ez a kombináció szinte dallamos:Da fűben ha talál valami szagot, akkor belehempereg, rángatózik, huzkodja rajta magát.

és van még egy menhelyi keverékem aki már 9 éves. róla nemsokat tudok nyilatkozni, egésznap alszik:D

2010. nov. 28. 12:22
 4/15 A kérdező kommentje:

Aranyos történeteitek vannak. :D

Vicces dolgokat tudnak művelni a kutyák. :D

Ismerősöm labija azt szokta csinálni, hogyha elmennek sétálni, és tudja, hogy hazamennek, akkor az apportját elviszi jó messzire, és nem hozza vissza, hogy a gazdijának kelljen elmennie érte, mert így is több időt maradhat kint. :D

2010. nov. 28. 12:30
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
6 éves kutyám kiskora óta szétrágja a papírzsepiket. Hiába fegyelmeztem mindig szétrágta....
2010. nov. 28. 12:35
 6/15 anonim válasza:
100%
:) az én uszkárom csámcsog mielőtt elalszik. Mint ha evés után lenne. Ez mióta megszületett így van és a mai napig, 9 évesen is minden elalvás előtt csinálja, de nem kicsit :)
2010. nov. 28. 12:36
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Az én németjuhászom kedvenc játéka a macskám.. Nagyon szeretné megfogni és megszimatolni, de ez csak ritkán sikerül neki.. Mikor a cicám pici volt, a kutya egyszer véletlenül rálépett a lábára, és ez annyira megviselte, hogy azóta nem mer vele úgy találkozni, hogy a kutya lábai közelében legyen. Inkább felugrik egy székre, és úgy hagyja magát mosdatni:)

A kergetőzés állandó közöttük, szerintem halálra unnák magukat egymás nélkül.. Szerencsére az udvarunkon rengeteg fa van:)

Ahányszor kilépünk az udvarra, a kutya megkeresi a szemével a macskát, és bármerre megyünk is, mindig úgy mozdul, hogy pontosan az ember és a macska között legyen.. A macska persze próbál cselezni, és elég bosszús tud lenni, amiért nem jut a közelünkbe:) No ezt nagyon szórakoztató figyelni..xD

2010. nov. 28. 12:55
 8/15 anonim ***** válasza:

Az en kicsi Mollym 3 eves roti-nemetjuhasz keverek. Ha van bamba kutya a foldon, akkor az o. Nekimegy a fanak, oszlopnak, es raadasul meg is ijed tole. Mindig papuccsal a szajaban var haza, ellopja a csokispapirt, ha megunja a setat, akkor lefekszik es ember legyen a talppan, aki a 40 kilojat odebbviszi. A nagytestu kutyaknak pillanat alatt nekimegy, a kis padlocirkaloktol meg fel, foleg a feher szinuektol, ilyenkor probal belebujni a fube, es azt hiszi, hogyha o nem lat ki, akkor ot sem latjak. Ha leszidom, megsertodik.

De a legjobb szori: Vendegek jottek hozzank, leultek a kanapera, beszelgettunk. A kutya ult vigyazzban es csak a kanapet bamulta. Az egyik vendeg felallt egy pillanatra, hogy segitsen elvennin a kezembol a talcat, akutya meg kihasznalva a pillanatot, mar fel is ugrott, a kanapera es sehogy se tudtam lekonyorogni rola.

2010. nov. 28. 13:03
 9/15 anonim ***** válasza:

Az enyém azonnal hozza midnenkinek a nyusziját. Ha jön egy vendég pl, leül a konyhában, a kuytám egyből beszalad a szobába és kihozza neki a nyusziját. Vagy ha anyukám bejön a szobámba és leül, egyből hozza oda neki, rámászik a hátára is, csak vegye már észre.

A másik, ami vicces, hogy nyüszít, mikor a sipolós játékaival játszik.

Mikor alszom midnig keresztölfexik rajtam, neki úgy kényelmes. Néha, ha egyedül van, sír, de olyan hangon, mintha egy madár csipogna. Megtanítottam, hogy belcsapjon a tenyerembe, ha felemelem a kezem, azóta, ha valaki magyaráz mellette és felemeli a kezét egyből megy és belecsap:)) Általában háton alszik, a két lába teljesen széttéve, a kezét meg előrenyújta, mint szupermen mikor repül:)) Meg még egy csomó. Imádnivaló kis bohóc.

7 hónapos

2010. nov. 28. 13:48
 10/15 anonim ***** válasza:

" kutyám kiskora óta szétrágja a papírzsepiket. Hiába fegyelmeztem mindig szétrágta.... "

Nálunk is ez van!!!!!

Vicces amikor arra jövök haza,hogy szoba papírzsebkendő cafatokból áll. :D :S

Szóval, már kb zsebkenddőt se találok amikor kell, mert a kutya megtalálja. Ha lát egy nadrágot a fotelban akkor beletúr,van-e benne zsepi, ja és az éjjeliszekrényról is levadássza. :D Ejnye.

Mondjuk még kiskutya, 9 hónapos bichon.

2010. nov. 28. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!