Agresszív a kutyám és még ráadásul gyorsan is fut?!
Sziasztok!
Van 1- egy éves keverék nagyon erős és sajnos agresszív kutyusom :/
Az vele a problémám hogy ahogy kinyitom a kaput már is rohan ki ez még nem lenne akkora probléma de sajnos agresszív !
Az "agresszióra" és a kiszökésre valami hasznos tanács??
Válaszotokat előre is köszönöm!
Már amikor a kapuhoz mész, eleve nyugodtnak, határozottnak kell mutatnod magad, és rászólni, hogy: marad! Határozott, nyugodt hangon. Ahogy nyitod a kaput és mielőtt megmoccanna, újra mondd. Akkor nyitod ki teljesen, amikor felfogta. Gyakorolni kell..
Van egy kutyás műsor, fúú a címe... Csodálatos kutyadoki. National G. Ajánlom!!!
A kiszökésről én úgy szoktattam le,hogy mielőtt kinyitottam a kaput megkötöttem.Utána ha kinyitottam a kaput és ki akart szaladni akkor rákiabáltam,ha kiszökött kikapott.Mostmár ha rövid ideig van nyitva (míg kiállok a kocsival) akkor nem megy ki.Ha hosszabb ideig akkor kimegy de ha rászólok azonnal visszarohan.
Az agresszióról én kicsi korában szoktattam le.A kezdeteknél kell elfolytani.
Remélem segítettem valamit :)
Egy 8 és félhónapos rosszcsont foxi keverék gazdija XD
Köszönöm a válaszokat!
Kokaint Meg Speedet csak nagyon ritkán kap :P
A póstás hordana inkább magával kolbászt vagy szalonnát akor talán... :P
Sok nagyon nagyon sok gyakorlás lesz majd ma :P
néha szoktam nézni de mikor nézem akkor nem szoktak ilyen témák lenni :/
Engem is nagyon fel bír idegesíteni , eddig még meg birtam állni hogy nem rugdalom fel :P de remélem meg is fogom :P
Hát mire megfognám meg hátravinném megkötni +még 1 ruhacsere már elkésnék, nah meg a szomszédok is felébrednének ha elkezdenék vele kiabálni :P
Kicsi korában már eleve betegen vetem meg nagyon sovány volt és hordhattam dokihoz de szerencsére felépült :P
1-2 képet mutatok róla az izom kötegéről XD *.*
Nah meg mikor hobókos:P
Köszönöm a válaszokat!
Ugye ez csak vicc? Ennek hol vannak izomkötegei?
Komolyan mondom hangosan felnevettem mikor megláttam a képeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!