Van arra lehetőség, hogy lerakjam a BH vizsgát, de nem járok előtte az adott kutyaiskolába?
Ezt pontosan nem tudom.
De szerintem nincs. Hiszen hogyan lehetne már, hogy pl elmész felkészületlenül (ami persze nyílván nem így van) és ott kiabálsz a kutyáddal hogy gyere ide te dög stb.. Most tudom, rossz példa, de szerintem egyik vizsgáztató sem kiváncsi erre.
Iratkozz be a kutyáddal egy tanfolyamra, aminek a végén vizsgát kell/lehet tenni, és hidd el, nagyon jó gazdi-kutya kapcsolat javító, jól eltöltött idő, és még tanultok is, ráadásul sokkal alaposabban, mint pl ha otthon te tanítanád! Ráadásul ingerkörnyezetben.
De mondom, nem tudom. Lehet hogy van valahol ilyen lehetőség, hívj fel egy-két kutyaiskolát, ha mindegyiknél elküldenek, valószínűleg nincs.
Le lehet így is tenni,de felesleges.
Hiába megtanítod neki ugyan azt mint akár a suliba,de a kiképző sok hasznos dologgal lát el vizsga előtt.Hogy mit ne csinálj ha ez vagy az történik...stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!