Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van arra lehetőség, hogy...

Van arra lehetőség, hogy lerakjam a BH vizsgát, de nem járok előtte az adott kutyaiskolába?

Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 15:14
 1/7 A kérdező kommentje:
Magyarán csak vizsgára szeretnék elmenni.
2010. nov. 27. 15:21
 2/7 anonim ***** válasza:

Ezt pontosan nem tudom.

De szerintem nincs. Hiszen hogyan lehetne már, hogy pl elmész felkészületlenül (ami persze nyílván nem így van) és ott kiabálsz a kutyáddal hogy gyere ide te dög stb.. Most tudom, rossz példa, de szerintem egyik vizsgáztató sem kiváncsi erre.

Iratkozz be a kutyáddal egy tanfolyamra, aminek a végén vizsgát kell/lehet tenni, és hidd el, nagyon jó gazdi-kutya kapcsolat javító, jól eltöltött idő, és még tanultok is, ráadásul sokkal alaposabban, mint pl ha otthon te tanítanád! Ráadásul ingerkörnyezetben.

De mondom, nem tudom. Lehet hogy van valahol ilyen lehetőség, hívj fel egy-két kutyaiskolát, ha mindegyiknél elküldenek, valószínűleg nincs.

2010. nov. 27. 17:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Le lehet így is tenni,de felesleges.

Hiába megtanítod neki ugyan azt mint akár a suliba,de a kiképző sok hasznos dologgal lát el vizsga előtt.Hogy mit ne csinálj ha ez vagy az történik...stb...

2010. nov. 27. 18:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Nincs szükségem kutya iskolára. A BH 1 vizsga feladatokat néztem és annak a 80%-át már most végrehajtom vele. Kicsit rá gyúrok és kész is. Minek járjak iskolába feleslegesen, mikor már tudja a kutya azokat amiket tanulnánk?
2010. nov. 27. 18:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Bármikor, bármelyik meghírdetett vizsgára befizethetsz.Természetesen előtte be kell jelentkezni. Általában vizsga előtt lehetőség van az adott helyen tréningre.
2010. nov. 27. 19:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2010. nov. 27. 19:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Pont ezt mondom,hogy persze,a vizsgaanyagot otthon is meg lehet neki tanítani.De a kiképző olyan dolgokat tud tanácsolni,amire csak több év versenytapasztalattal jön rá az ember.És ez teljesen független a vizsgaanyagtól.
2010. nov. 28. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!