Szerintettek vigyem kutyaiskolába a kutyámmat?
Figyelt kérdés
Cegléden lakok úgy h ide vinném:
A kutyaiskolába viszem a kutyámmat, akkor kell fizetni érte?
Mert ez lenne az első h vinném, nem tok semmit a kutyasuliról!
Kérlek amit tudtok a kutyasuliról írjátok le!(nem erről, bármelyikről)
2011. aug. 29. 11:38
1/4 anonim válasza:
kell fizetni és nem is keveset..
én se járok mert drága bár a kutyámmal nincs próbléma de jobban szerettem volna ha rám hallgat meg kutyák közé járunk,de sajnos nekem telik rá...
2/4 anonim válasza:
Persze, hogy kell fizetni érte, semmi sincs ingyen. Az árak kutyasulinként változóak. Amiket nem árt majd beszerezned: jó minőségű bőrnyakörv, egysoros fém fojtó, kiképzőpóráz és labdák :)
3/4 anonim válasza:
1.vok
ha van pénzed és időd rá akkor nyugodtan vidd el mert ártani nem árt a kutyának főleg ha nagytestű..
4/4 anonim válasza:
mi jártunk kell fizetni, nagyon jól szocializált lett, parancsokat tudja, és hátén is jól éreztem magam :D menj ha van rá lehetőséged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!