Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Télen a kinti kutyákat, hogy...

Télen a kinti kutyákat, hogy tartjátok melegben, hogy ne fázzon meg?

Figyelt kérdés
Van egy 4 hónapos golden retrieverem. Nálunk a lakásban nincs helye a kutyának ezért kint tartjuk. Nem is volt gond eddig, de ha fázni fog mit tegyek? Úgy hallottam ha kibélelem a házát hungarocellel az jó melegen tartja. Ez jó ötlet? Valamint a kutyaház elejére tegyek valamit? Ti ezt hogy oldjátok meg?
2010. nov. 26. 21:08
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a sok hasznos választ!!vannak nagyon jó ötletek és ki is fogom őket próbálni
2010. nov. 27. 11:56
 22/27 anonim válasza:
Ha egész évben kint van a kutyus, akkor télre növeszt akkora bundát, hogy nem fog megfázni. A mi német juhászunk is kint "telel" és még soha nem fázott meg. Persze olyan kutyaház kell, ami nem ázik be...
2010. nov. 27. 12:10
 23/27 anonim ***** válasza:
A kutya alá a szőnyegpadló nem igazán jó. Átvizesedik. Nagy kartondobozok, legalább két rétegben. A papír a legjobb melegen tartó. Ha szétszedi, lehet tenni újat.
2010. nov. 27. 12:13
 24/27 anonim ***** válasza:

Kövezzetek meg, de szerintem egy 4 hónapos kölyöknek még nem kéne kint telelnie.

Az én apám is szigorú volt ilyen szempontból, de amíg kölyök volt a kutyánk, addig bent telelt. Csak az első télen. És ha nagy hidegek vannak, most is bent éjszakázhat, és az előző kutyánk is bent aludhatott télen.

Tök szépen tiszteletben tartották mindig, hogy kizárólag az előtérben tartózkodhtnak, pedig nem volt ajtó, vagy korlát. A mostani házunkban nincs előtér, de bejön, lefekszik a pokrócra, onnan nem mozdul reggelig. Nem csinál koszt, meg semmit.

Szerintem nagy hidegben kegyetlenség kint hagyni, ezt azóta gondolom így, mióta egyszer láttam a bullmasztiffunkat úgy, hogy konkrétan jégrózsa volt az orrlukában. Nem tudod kisírni, hogy legalább egy darabig bemehessen?

2010. nov. 27. 15:27
 25/27 anonim ***** válasza:
26%

oké, hogy nem csinál koszt meg semmit szerencsétek van, de azért van akinél nem ilyen egyszerű:S pl 1.nálunk a párom allergiás a szőrre, 2.ott van keresztfiam is, azért egy KISBABA ne kússzon már a kutyaszőrben, aztán meg bekapja a kis kezét...:S:S

nem mindenkinél van előtér, nálunk az alsó szint szinte egy nyitott tér, egyben van a nappalival, konyhával, csak egy boltív választja el.

22L

2010. nov. 27. 17:05
 26/27 anonim ***** válasza:

12:13-nak.

Szerintem majd a kérdező eldönti, hogy mit fog mit akar betenni a kutyának. A kérdésben azt kérdezi, hogy mások hogyan oldják meg. Mi szőnyegpadlóval oldjuk meg, és ugyanúgy cserélhető mint a papír, csak annyi a külömbség, hogy nem megy szarrá, hanem száradás után tökéletesen jó. És nem tudja felkaparni...

Ha még a szőnyegpadló alá hungarocellt tesz az ember, akkor nem fázik fel alulról.

2010. nov. 28. 09:51
 27/27 anonim ***** válasza:

Én goldim beengedem az előszobába, vettem neki egy hatalmas fonott fekvőhelyet párnásan van bélelve xd hagy legyen kényelmes neki is. Az ajtóra raktam egy chip -es billenős kutya/macska ajtót,csak ha ő van az ajtónál be ki tud menni különben zárva van(10 000Ft össz)így nem kell az ürülékkel bajlódnom.

A szomszédba megfagyott a kutya és csak nyitott szemű kemény tetemet talált a tulaj.

2010. dec. 7. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!