Miért mindig az a mérges aki hibázott?
Úristen előző, ez aztán a szimpatikus hozzáállás. Nem gondolkodtál el azon, hogyha a második kutyád is, már kölyökként is köcsög, akkor talán mégiscsak te rontasz el valamit?
Kérdező: sajnos a hülyékkel felesleges foglalkozni. Mások kutyáit megnevelni nem tudod, se a másik embereket, ezért a legjobb amit tehetsz, hogy magadra öltesz egy belső mosolyt, és nem foglalkozol az ilyenekkel. Tulajdonképpen saját magadat bünteted más hülyesége miatt, ha ezen bosszankodsz.
Egyébként tényleg sok hülye van ám, még pesten is. A múltkor mentem a parkban, kutyám láb mellett, odaérünk egy kutyatársasághoz, akikből pár kutyát ismerünk, az én kutyám továbbra is póráz nélkül láb mellett, egy nő meg elkezd nekem üvölteni, hogy kan? Mondom igen, de nem érdeklik a másik kanok, nem balhés, ivartalanítva is van. Erre közli vele, hogy azért azt biztos nem akarnám, hogy a kutyája megverje, úgyhogy inkább menjek onnan. Egy kicsit én is dühöngtem ezen, de végül beláttam, hogy totál felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!