Ha valaki allergiás a kutyákra egyáltalán nem is érintkezhet velük?
Szerettem volna egy kutyát tartani (kistestűt), de lakótársam közölte, hogy ő nem engedi, mert allergiás rájuk. Ezzel a sztorival csupán annyi a gáz, hogy otthon is van nekik 2 skótjuhászuk, igaz hogy az udvaron de akkor is...
Szerintetek csak ki akar velem cseszni?
Elképzelhető! Mondjuk azért az más ám, ha a lakásban mindig köztetek mászkál, meg amikor az udvaron van!
Van már több olyan fajta, amelyiknek a szőre nem okoz allergiát. Az animal planeten láttam. Labradoodle( a labrador, és a pudli kersztezéséből)! www.simpalife.com/.../labradoodle-dog.jpg
Az allergiának is vannak fokozatai - mint elég sok betegségnek.
Van akinek csak irritálja a nyálkahártyáját és tüsszög, van aki levegőt se kap, van akin csak pöttyök jelennek meg és van akinek az viszket is.
Ettől függetlenül szerintem csak kifogást keres vagy ő sincs tisztában a betegségével és azzal h vannak kutyák amik nem allergizálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!