Melyik az/van olyan magyar kutyafajta, ami kb. közepes testű, lehet tartani lakásban és nagyon ragaszkodik a gazdájához?
Szánalmas maximum te vagy, de minden kommentetedben :o(
A nagy átlag tapasztalata arról szól, h a vadász kutyák többsége kajás és túl barátságos és elmenne bárkivel. Amit természetesen ne úgy érts, h minden feltétel nélkül - de ha kaja van és amíg a kaja kitart, akkor addig ott van az tuti. Vannak kivételek - természetesen. De közel sem ez az átlag.
Jó, hogy tudod a tutit... :-/
Szánalmas...
És én nem csak ismerek ilyen kutyákat hanem a saját kutyáim miatt elég szoros kapcsolatban vagyok velük. Neked sincs sokkal több fogalmad a magyar kutyákról mint a kérdezőnek. Na akkor most mi van? :)
Mit vagy ilyen ideges?
Elhiszem,hogy a tieid olyanok,és akkor mi ven?Ha én ismerek olyan pumit,ami nem makacs,akkor mi van? Sajálom,hogy neked még nem volt ilyen kutyához szerencséd?
Vagy most az a bajod,hogy szerinted "lehúztam" a mudikat a pumikkal szemben?
Szánalmas itt némelyik ember...
Mellesleg mivel látom nagyon pattogsz itt,hogy más kutyákat is mertek ajánlani,meg írni némi infot:
az erdélyi kopó a maga 55-65 cm-ével még belefér nyugodtan a közepes termetű kategóriába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!