A pulik tényleg ennyire ugatósak?
Itt a környéken van vagy 10 puli és az összes ugat, ha elmegyek a ház előtt teljesen idegbetegek lesznek. A régi szomszédonban is volt, szóval azt biztosan állithatom hogy nem fárad el,képes egész nap vagy egész éjszaka ugyanazon a fülsiketítő hangon ugatni.
Hosszútávon idegtépő,részvétem a betelefonálónak..
Ja és nem azért lesz ilyen,mert nem fogllakoznak vele,vagy nem sétáltatják egyszerűen terelőkutya lévén állandóan ugatnia kellett. Ami a nyáj körül hasznos,a háznál meg rohadt idegesitő...
Hülyeség! Melyik kutya az,amelyik nem ugat?
A puli egy olyan fajta jellegű kutyus,ami igazán szereti a szabadságot a nagy területet,ahol kedvére szaladgálhat.
Szüleimnek is vidéken pulijuk van és imádja a nagy kertet,imádja a cicákat és a gyerekeket. A macskákkal napközben együtt alszik. Éjjel viszont nagyon éber,de nem ugat csak ha valami rendelleneset észlel. Sztem ez a melyik kutya mennyit képes ugatni téma függhet attól is,hogy mennyit foglalkoznak napközben a kutyussal.Ha napközben van terület ahol kellően ki tudja magát szaladgálni,az este garantáltan pihenni,aludni fog.
Fontos, hogy természetes szükségleteinek megfelelő tartásban részesüljön-az ösztönös terelő viselkedést is érdemes figyelembe venni és kitalálni olyan feladatokat amelyek kielégíthetik az ilyen igényeit is...
a jó nagy telek semmit nem ér ha a kutyával nem foglalkoznak, nem fedezheti fel a környéket a gazdi vezetésével. Ki kell jelölni a határait és biztosítani arról, hogy nem az ő feladata a terület védelme+sok séta pórázon a gazdival segíthet, hogy ne egy állandó készenlétben lévő, csaholó, munkamániás kutya legyen belőle...
14.36 te egyszerüen csak előitéletes vagy az ilyen fajtákkal. Mikor nyilvánvaló hogy nincs tapasztalatod saját kutyával... Szerintem azt sem tudod mit jelent normálisan nevelni... Mert nem annyit hogy elviszed naponta sétálni..
Engem megtámadott már egy csomó németjuhász. Akkor most minden német juhász harapós és idegbeteg? Egy roti meg akarta ölni a kutyáim. Akkor a rotik egyenesen gyilkosok? Nem, csak velük valami nem volt rendben. Ugyanigy attól mert egy kutya puli, pumi vagy ilyesmi még nem egyenlő végtelen ugatással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!