Ki lesz a gazda? Menyire egy gazdás kutyusok a pulik?
A főnököm a nagy semmi közepén talált egy pulit,elhozta a munkahelyre(presszó,udvarral,jelenleg is ott van)egyből beleszerettem,be fogadom.Ott már 3 napig barátkoztunk,kedves,okos max7-8 hónapos kutyus.Holnap hozom haza.Itt nyaral velünk a párom 10éves kislánya,aki imádja az állatokat és le se fog szállni róla ha hazahozom.Szeretném ha engem fogadna el gazdájának,de én nem tudom reggeltől estig szeretgetni mint a kislány.És ugye nem én neveltem pici korától,még én is nagyon új vagyok neki.Azt már itthon lefixáltuk,h én leszek az aki eteti,és aki neveli.Na de elég ennyi egy kutyának ahhoz h tudja én vagyok a gazda?Nem inkább a gyereket fogja annak tekinteni?Kutyanevelésben vmennyire jártas vagyok,az előző kutyámat 3évig iskoláztattam.Félek,h a kislány majd elrontja,mert a nagyapánál lévő kutya sincs megnevelve,csak gyerek módon és egyáltalán nem ért ehhez.Ön hogy látja?Ki lesz a kutya számára a gazdi?Előre köszönöm
Éva
ha te eteted es neha megbunteted ha rossz akkor te leszel a gazda kislanyt csak jatszotarsnak foja tekinteni...nalunk apa a gazda mert o neveli a kutyakat jomodorral (nem veres) en adok nekik enni es en tanitom oket megis en vagyok a jatszotars..rem. segitettem
Bocs nincs magyar bilentyuzetem>>>
Nem vagyok egy nagy szakértő, de pulink van és hárman imádjuk icipici korától kezdve :)
Nálunk Tesóm a gazda, ő nevelte, tanította. Én a másodlagos gazdi vagyok, ez annyit tesz, hogy valamennyire rám is hallgat, de van,hogy sokszor el kell neki mondanom, hogy menjen ki a kertből (szerintem tudja, hogy engem nem zavar, ha ott van, de tesóm ezt a szabályt hozta, így nekem is be kell tartani). Nah anyukámat meg szerintem a tesójának tekinti :):) imádja nagyon őt is a kutyus,de anya soha nem nevelte, mindig csak elvolt vele, játszottak, simogatta. Egyébként legtöbbször tesóm ad neki kaját, ritkábban én, legritkábban anya (de akkor ált. főtthusit).
Szóval szerintem nem kell aggódnod. Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!