Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen olcsó tetőanyagot...

Milyen olcsó tetőanyagot ajánlotok kutyakennel tetejére?

Figyelt kérdés
Kennelsort(3-4 kennel) szeretnék építeni németjuhászaim részére várok tippeket ötleteket, hogy miből készüljön nem csak a tetőt a többi részt is.
2010. nov. 23. 17:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
44%

Felületes vagy és rosszindulatú.

Nem maradtam magamra, családban élek és van két kutyánk is.

Nincs semmi ellenérv már nálad a közönségességedre és rosszindulatodra.

Tényleg sajnállak - és őszintén remélem, hogy a büszkeséged felett egyszer győz a józan ész és a szív.

2010. nov. 26. 14:13
 22/26 anonim ***** válasza:
44%

Egyébként nagyon aljas módszereid vannak.

Aki egy lakásban él a kutyával, arra rásütöd, hogy szexuális életet él vele, aki védi az állatokat, arra rásütöd, hogy egyedülálló, akinek nincs más vigasza.

Nagyon kevés igazi érved van, mert támadsz, hogy védekezni kelljen, de nem a témában, hanem egész más területen.

Ez amolyan homofób tempó, hogy hasonló eszközökkel éljek...

2010. nov. 26. 14:20
 23/26 Zsirember ***** válasza:
Szerintem hullámpala a legolcsóbb! :)
2010. nov. 26. 20:35
 24/26 anonim ***** válasza:
akkor az állatvédök se szeretik az állatokat mert nem a házukba viszik és ugy keresnek neki gazdát hanem bezárják öket több hónapra ,évekre amig nm talál gazdára
2012. júl. 31. 17:49
 25/26 hyperatis válasza:
aluminium trapézlemez?
2014. szept. 16. 17:37
 26/26 anonim válasza:

Az én kutyám kóbor volt,befogadtam. Apum nem engedi a házba a kutyát. Tehát jobb lett volna ha az utcán hagyom mint hogy befogadtam és az udvarban van?

Számomra hihetetlen hogy milyen ostoba emberek vannak. Miért gondolják sokan,hogy az ő felfogások a helyes?

2015. jan. 4. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!