Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen olcsó tetőanyagot...

Milyen olcsó tetőanyagot ajánlotok kutyakennel tetejére?

Figyelt kérdés
Kennelsort(3-4 kennel) szeretnék építeni németjuhászaim részére várok tippeket ötleteket, hogy miből készüljön nem csak a tetőt a többi részt is.
2010. nov. 23. 17:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem nincs a házban a helye!Két kisgyerekem van!A kutyáé az udvar !Házőrző !!Ha benti kutyát szerettem volna nem két nagy testű kutyát fogadok örökbe hanem veszek egy csivit vagy yorkit!

És a kérdező szerinted majd a szép lakásba beviszi a nagy németjuhász kutyákat?

Na ne keverjük a szezont a fazonnal!Egy jól kibélelt kutya ól bőven elég!Szeretem a kutyákat de nem vagyok beléjük buzulva!A kutyának nincs helye a házban!Bele se merek gondolni mi lehet annál aki bent tart nagyobb kutyát...pfúj! Rokonoméknak bent van egy palota pincsi és nem tudok úgy oda menni hogy ne legyek tiszta kutyaszőr...pedig még ápolják is!

Figy ha te beviszed a nagy kutyákat a Te dolgod tedd azt de igenis tartsd tiszteletben hogy vannak olyan emberek akik tudják hogy hol van a kutya helye!

2010. nov. 26. 11:33
 12/26 anonim ***** válasza:
0%

A kutyának az ember mellett van a helye.

És legfeljebb nem a te lakásodba való.

Ha te úgy véled, hogy a kutya a kert tartozéka, hogy védjen téged és a gyerekeidet, de a lakásod félted tőle, akkor jobb lenne, ha inkább riasztót szerelnél fel.

Olcsóbb és nem kell megtűrnöd a közelségét az állatnak.

Tudod, a kutya élőlény, méghozzá falka állat.

Igen, elvan a kertben, mert mást nem nagyon csinálhat.

De te nem kutyaszerető vagy, csak kutyatulajdonos.

Számtalan ember, akinek kertes háza van és gyereke, a kutyáját szabadon engedi ki-be lakásba-kertbe. És nem buzulnak a kutyával!

Remélem, ha ízületi, vagy veseproblémái lesznek, azért annyit meg fog érdemelni a kerted tartozéka, hogy orvosi kezelést kapjon. Ha már rideg tartásra ítélted.

2010. nov. 26. 11:38
 13/26 anonim ***** válasza:
51%

Érdekes...de egészségesek 7éve!

Szeretem a kutyáimat!De ennyi bőven elég is!

Te beteg vagy:S:)Még azt is kinézem belőled hogy "rosszalkodsz" a kutyákkal ha ennyire beengeded az intim szférádba!

A séták és a játékok megvannak..mi kell még?!Én nem tenyésztem őket csak tartom!Riasztó..mondtam már nem vagyok milliomos:)

A ház az enyém a kutyaház a kutyáé;)Nem azért van szép házam hogy tiszta kutyaszőr és nyál legyen!

Mondtam már!Fogadd el hogy van ilyen is és olyan is!És legyen igazad nem szeretem a kutyákat;) ha így neked könnyebb!

2010. nov. 26. 11:45
 14/26 anonim ***** válasza:
35%

Te tényleg nem tudod, hogy mit jelent egy kutya barátsága.

Nem szexuális aktust, még akkor sem, ha neked a barátságról is csak ez jut eszedbe.

Nem tudod, mit jelent kutyát szeretni.

Az, hogy egészséges a kutyád, a te szemszögedből semmit nem jelent. Legfeljebb annyit, hogy nem testi fogyatékos.

Sajnos, jogában áll minden állatot nem szeretőnek is állatot tartani saját kénye szerint. Akinél az állat igénye nem számít, csak a gyakorlati haszna.

Sajnállak, mert érzelmileg szegény vagy.

Eszembe jut egy idézet:

"Amíg meg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot, lelkünk egy része mélyen alszik."

(Anatole France)

Szánalmas vagy, hogy neked ilyesmiről is csak a szex jut eszedbe. Őszintén sajnálom a környezetedet!

2010. nov. 26. 11:50
 15/26 anonim ***** válasza:
51%

Te idióta!Te beszélsz úgy a kutyáról mint egy b.zi a pasijáról!Mindennek megvan a saját helye! Az írásod alapján gondolom azt mert beteg vagy!

Szeretem a kutyáimat sokat játszok velük egészségesek és jól neveltek attól mert millimoso nem vagyok félévente állatorvoshoz viszem őket...és nem azért mert nem szeretem őket!!De a házba nem jöhet egyik se!Hosszúszőrű nagy testű keverék kutyák!Ez neked akkora bűn?Elmész te a p.csába!Idióta majom!Apuci elkényeztetett zabija vagy !Akinek ennyi gondja van az életbe!Gratula!

Nem biztos hogy a te kutyád boldogabb csak mert a házadban lehet!ÉS szánalmas hogy képes vagy kutyaszőrben fetrengeni!MAjd ha lesz gyereked...feltéve ha akkor majd tudod miről beszélek!

2010. nov. 26. 11:56
 16/26 anonim ***** válasza:
0%

Látom, a kultúra kiborult belőled.

Sajnálom a környezeted, de tényleg.

Az itteni megnyilvánulásod alapján elhiszem, hogy neked a kutya csak a kert tartozéka.

Nincs benned tisztelet, higgadtság és igazságérzet.

A szeretet meg csak szex a számodra.

Sajnállak.

2010. nov. 26. 12:03
 17/26 anonim ***** válasza:
35%

Még valami.

Mi sem fetrengünk kutyaszőrben, mint ahogy gondolom ti sem a szaros pelenkában.

Mert ahol takarítva van, ott nincs kosz.

Ez ilyen egyszerű.

2010. nov. 26. 12:19
 18/26 anonim ***** válasza:
39%

Kultúra...látom nem vagy tisztában a szó jelentésével!A testvérem gyermek orvos egyébként és szerinte illetve a kollégái szerint is a cigányoknál valamint az iskolázatlan embereknél szokás a leggyakrabban hogy az állatot tartanak a házban lakásban!Ez egy életforma!

Egy lapon ne említsd kérlek a pelenkát a kutyaszőrrel!De mint már említettem majd ha gyereked lesz és esetleg allergiás az állatszőrre majd megtudod miről is irkálok itt.

Pl az elmúlt egy hónap eseményei nagyon röviden testvéremtől: 8éves kisfiú vakbélgyulladás a macskaszőr miatt,

vagy 6éves kislány fulladással...(allergia kutyaszőrre is)

Nagyon nem ajánlatos állattal élni együtt!De olvass nyugodtan utána!Primitív pedig az aki képes állattal élni!(Mint az ősemberek!)

Igaz lehet az én kutyusaimmal van baj mert nekik eszük ágában sincs bejönni!7éve fogadtuk örökbe őket és nem azért de még bolhájuk sincs!Attól mert nem bent vannak egészségesek!

Még valami, lakásban kis termetű kutya még rendben van!De azt soha nem fogom elfogadni hogy családi ház nagy udvar és az állat a házban!

S mivel idiótákkal nem vitatkozom ezért most elköszönök:)Szia

2010. nov. 26. 13:04
 19/26 anonim ***** válasza:
44%

Kedves, én egy hatvan éves nő vagyok és van fiam.

Ismerek orvost, aki három kutyával él kertes házban és mind bejárhat a lakásba.

Sok ismerősöm van, akik szintén kutyával élnek egy lakásban és tiszták.

Egy jól tartott, gondozott kutya bizony egészségesebb és jobb társ, mint mondjuk egy részeg disznó.

Persze, egy kertbe kicsapott kutya, akit nem fürdetnek, nem gondozzák a bundáját, nem féregtelenítik és nem parazitamentesítik, az valóban nem a legideálisabb lakótárs. De erről az ember tehet és nem a kutya.

Aztán meg az, hogy a testvéred gyermekorvos, nem jelenti, hogy te nem lehetsz közönséges és durva - mint ahogy a megnyilvánulásod az is. Más iskolázottságával te hiába kérkedsz. Nem beszélve arról, hogy az iskolázottság nem biztosítéka az intelligenciának.

Javaslom, hogy próbálj meg emberibb hangot használni, próbálj meg több tiszteletet adni, mert ezek a kulturált együttélés szabályai.

2010. nov. 26. 13:52
 20/26 anonim ***** válasza:
39%
Jah mos tmár értem!Magadra maradtál és csak a kutyád van...így már más!De ettől függetlenül még mindig idiótának tartalak!
2010. nov. 26. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!