Szerintetek össze tudnak majd barátkozni? Ha nem, akkor nagy bajban leszunk:S
Az új barátomnak macskája van(lakásban), nekem kutyám. Még nem voltam nála, de hamarosan következik az is. Nagyon jó lenne, ha nem nyírnák ki egymást, mert én nem akarom otthonhagyni a kutyát, míg átmegyek hozzá.
Amúgy a kutyám szereti kergetni a macskákat, szerintem nem bántaná, ha elkapná, de nem tudom, mert még nem sikerült elkapjon egyet se. De az se lenne jó, ha kergetőznének egész nap a lakásban.
Hogyan barátkoztathatnánk meg őket?
19/L
Egyelőre könnyebb a dolgod,mivel kölyökkutyád van.
Ha megfelelően tanítottad,és van tekintélyed előtte,akkor vele nem lesz nagy gond.
Viszont ahogy már írták,a felnőtt macskákat iszonyat nehéz kutyához szoktatni. Persze függ attól,hogy milyen is az a macska.
Szép fokozatosan próbálkozzatok. Legyen a macska ölben,a kutya pórázon,így mindkettőt tudjátok kontrollálni.Ha a kutya támadni próbál,vagy kergetné,rögtön le kell tiltani. A macskával sok mindent nem tudtok csinálni,ő majd ha látja,hogy a kutya nem bántja,valószínűleg lenyugszik.
Persze nem biztos. Nálunk amikor jött a macskánk,az egyik kutyára elég volt 1x rászólni,a másik konkrétan abszolút nem vesz róla tudomást,mintha nem is látná. De olyan szinten,hogy képes keresztülgázolni rajta anélkül,hogy odanézne.
A macska viszont szemét,kergeti a másik kutyát,mivel az nem mozdul rá vissza,nyugodtan teheti. Kergeti,huzogatja a farkát,harapdálja. Sajnos nem nagyon lehet vele mit csinálni.
Na a másik kutyától persze kicsit tart,mert nem akarja,hogy ráugorjon vagy átgázoljon rajta.De ha az fekszik,vagy alszik,őt is terrorizálja
Yeah, végre egy sikersztori!
Gratulálok, és sok boldogságot mindenkinek! Nektek is, és a kispajtiknak is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!