Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek össze tudnak majd...

Szerintetek össze tudnak majd barátkozni? Ha nem, akkor nagy bajban leszunk:S

Figyelt kérdés

Az új barátomnak macskája van(lakásban), nekem kutyám. Még nem voltam nála, de hamarosan következik az is. Nagyon jó lenne, ha nem nyírnák ki egymást, mert én nem akarom otthonhagyni a kutyát, míg átmegyek hozzá.

Amúgy a kutyám szereti kergetni a macskákat, szerintem nem bántaná, ha elkapná, de nem tudom, mert még nem sikerült elkapjon egyet se. De az se lenne jó, ha kergetőznének egész nap a lakásban.

Hogyan barátkoztathatnánk meg őket?

19/L

2010. nov. 23. 13:55
1 2
 11/19 diagnostic ***** válasza:

Egyelőre könnyebb a dolgod,mivel kölyökkutyád van.

Ha megfelelően tanítottad,és van tekintélyed előtte,akkor vele nem lesz nagy gond.

Viszont ahogy már írták,a felnőtt macskákat iszonyat nehéz kutyához szoktatni. Persze függ attól,hogy milyen is az a macska.

Szép fokozatosan próbálkozzatok. Legyen a macska ölben,a kutya pórázon,így mindkettőt tudjátok kontrollálni.Ha a kutya támadni próbál,vagy kergetné,rögtön le kell tiltani. A macskával sok mindent nem tudtok csinálni,ő majd ha látja,hogy a kutya nem bántja,valószínűleg lenyugszik.

Persze nem biztos. Nálunk amikor jött a macskánk,az egyik kutyára elég volt 1x rászólni,a másik konkrétan abszolút nem vesz róla tudomást,mintha nem is látná. De olyan szinten,hogy képes keresztülgázolni rajta anélkül,hogy odanézne.

A macska viszont szemét,kergeti a másik kutyát,mivel az nem mozdul rá vissza,nyugodtan teheti. Kergeti,huzogatja a farkát,harapdálja. Sajnos nem nagyon lehet vele mit csinálni.

Na a másik kutyától persze kicsit tart,mert nem akarja,hogy ráugorjon vagy átgázoljon rajta.De ha az fekszik,vagy alszik,őt is terrorizálja

2010. nov. 23. 15:27
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nyugodtan hagyd otthon a kutyát amíg átmész a pasidhoz... Semmi keresnivalója ott, már bocs! :S Gondolom a srác sem viszi hozzád a macskáját. Nem fogtok belehalni.
2010. nov. 23. 16:30
 13/19 capsread ***** válasza:
Pórázt teszel a kutyádra és odavezeted a macsekhoz, amit a barátod addig lefog. Nem szabad hagyni, hogy a macska elfusson. Ha az ebed megindulna kergetni, a póráznál fogva leszidod, és azt mondod neki, hogy nem!
2010. nov. 23. 16:51
 14/19 A kérdező kommentje:
16:30 hát peidg nem fogom otthonhagyni. Ha átmegyek este 6kor és csak másnap reggel jövök haza, addig hagyjam egyedül a kutyát itthon?
2010. nov. 23. 17:08
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát!
2010. nov. 23. 17:16
 16/19 anonim ***** válasza:
fogj be 2 pólót ami az egyik a cicusé lesz a másik a kutyusé és előbb a szagot kéne megismertetni egymással és amik már van cica meg kutya szaga a pólónak rakjátok eléjük h szokják egymás szagát
2010. nov. 23. 18:21
 17/19 A kérdező kommentje:
Hajaj, azóta már összeházasodtunk, a kutyus meg a macska meg együtt alsznak, imádják egymást:D
2013. dec. 26. 23:40
 18/19 anonim ***** válasza:

Yeah, végre egy sikersztori!

Gratulálok, és sok boldogságot mindenkinek! Nektek is, és a kispajtiknak is :)

2013. dec. 27. 12:33
 19/19 anonim ***** válasza:
Én is gratulálok, szeretem a happy endeket!
2013. dec. 27. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!