4éves pitbullom összetudna barátkozni egy kicsi argentin doggal? És ellehetne vhogy vinni kutya közösségbe? úgy hogy ne támadjon:S
hát ha más neműek akkor sztem összebarátkozhatnak...
hát hogy mehet-e kutyaközöségbe...talán mehet de tegyél rá szájkosarat
Korában kellett volna szocializálni, szakember segítségével még sikerülhet kutyákhoz szoktatni, de nagyon nehéz lesz. Mert ugye a pitbullt erre tenyésztették. Szerintem addig semmiképp ne vegyetek másik kutyát míg ő nincs szocializálva. Javaslom hogy olvasd el Jan Fennel - Kutyapszichológia című könyvét, nagyon jó.
***** innen le tudod tölteni vagy könyvesboltba, nemtöbb 2 ezer forintál.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Ha támad, akkor ott nagyon nagy a baj.
A pit és a staff bármilyen szuper fajták, különleges, sokkal alaposabb, komolyabb nevelést és szocializációt igényelnek már egészen pici koruktól fogva, mint a többi kutya. Sokkal alacsonyabb az ingerküszöbük, ezért kaphatóak könnyedén a verekedésre. Ha egy staff támad, ott másiknak nem sok esélye van azzal az állkapoccsal szemben.
Agresszív pittet/staffot rettenetesen nehéz közösségbe vinni, Amerikában nem véletlenül altatják el a verekedtetésből megmentett kutyákat, mert helyrehozhatatlan idegrendszeri (lelki-szellemi) károsodást szenvednek.
Mindenképp keress fel egy komoly szakembert, ha pesti vagy, ajánlom a Cerberost, Népszigeti kutyasulit, budakalászi Kutyaparadicsomot, Szentendrén is van egy suli pl.
Ha sikerül szocializálni a kutyádat, akkor egy fél évnyi közösségbe járás után (a fél évet úgy értem, hogy annyi ideig stabilan nem támad meg senkit) hozhatsz mellé társat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!