Mennyibe kerül Kb. egy Bullterrer kiskutya paírokkal együtt?
Igen.tudom hogy macerás kutya,az egészsége nem épp a legjobb,és nagyon sok betegségre is hajlamos..
De már icipici koromban is volt egy..És azóta is nagyon sok mindent megtudtam róluk. (=
Elbűvölő állatok. és nem érdekel hogy milyen betegségre hajlamos,mert akármit elkapna,költenék a gyógyítására ELEGET ahhoz hogy meggyógyuljon (=
Már ha olyat kap el ami gyógyítható.
Na szóval én a 200at sokallom. Ha ennyiért adja a kutyáit akkor nagyon nagyon neves tenyésztő lehet. Mi a kennel neve?
Egyébként 70ezertől határ a csillagos égik. Igaz nem ismerem a fajtát olyan szinten mint esetleg Te, de ha azt mondod beteges fajta akkor 100alatt NE vegyél. Mondom lehet kapni már 70ért is ugyanúgy törzskönyveset,chippel meg oltva. De tenyésztők közt is van különbség. Szerintem 100 környékén már egész jó helyről veszel kutyát.
off...de nagyon bántja a szememet...
Faj: kutya
Fajta: bullterrier
Tehát minden kutya, a keverék is(!) fajtiszta.
És a szomszédod nem ezt a fajt, hanem ezt a fajtát tenyészti.
bocs, ezt nem hagyhattam így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!