Szerintetek argentin dog- american staffordshire pároztatásból milyen kölykök születnének?
Én kezdésnek egy békés, kis vagy közepes testű menhelyi kutyust ajánlanék, a menhelyeken tudnak a választásban segíteni, esetleg fajtamentőknél. Vannak ott is már pl. szocializált kutyák, nagyobb kutyusok, akiket már nem kell pl. szobatisztaságra tanítani, így azzal már elkerülsz egy procedúrát, ivartalanítják a kikerülő kutyákat, így felesleges alom miatt se kell aggódni, én onnan fogok hozni, ha lesz kutyám.
Nem biztos, hogy fajtatisztát kapsz, de még az is lehet, hogy olyant sikerül, mert sajnos vannak, akik meggondolatlanul veszik meg, aztán megunják és beadják, vagy olyan is van, hogy ellopják valakitől (ilyent is láttam már neten, volt erről egy blog, ahol pont lopott és megtalált kutyákat tettek fel, ha a gazdi esetleg megtalálná, de nem mindnek lesz meg a gazdija).
Találtam egy aranyos kutyust, aki megfelelhet neked:
Nekem 7 éve van staff(anya) és argentin dog(apa) keverék kutyám(szuka).
Gyönyörű, okos, gyerek/ember szerető.
Szerintem nagyon jó párosítás.
Pár éve tettem fel videót is.
Itt a link: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!