Szerintetek argentin dog- american staffordshire pároztatásból milyen kölykök születnének?
Keverékek.
Előre nem nagyon lehet megmondani, melyik kölyök mit örököl a szülőktől.
Hát ne próbáld ki!
Miért kell még több keverékeket "gyártani"?
Nincs elég kutya a menhelyen?
Annyira bírom értékelni az ilyet! Az argentin dog maradjon argentin dog az amstaff pedig amstaff!Annyira nehéz ezt meg érteni?
ez kedves. nincs egyetlen kutyám sem, csak hallottam egy ismerőstől a parkban, hogy az ő ismerősének staffijának fogantak ilyen kölykei.
mellesleg megértem mindenki véleményét, de emberhez méltó módon is meg lehet nyilvánulni:)
ismerek ilyen keverék kutyát.
remek állat, erős ,okos,
( szerintem a mai világban a tenyésztők is rájönnek ,hogy a túltenyésztés-túlszaporítás miatt felhígult állomány genetikailag megváltozott , pl: a kiállítási kutyák fajtasztendertjét is többször kell módosítani.)
persze már sok keverék létezik, elismert névvel ( labrapudli,stb )
és az argentín dog-amstaff is remek lehetőség a jó génállomány átörökítésének
oké értem én a felháborodásodat, ezt csak azért mondtam mert pont az ilyen emberek azt hiszik majd, hogy nekik van igazuk, csak azért mert te nem szép körmondatokban fogalmaztad meg a mondanivalódat.
amúgy ha már itt járok: ti milyen kutyát ajánlotok, eddig nem kutyázó, lakásban élő, futni járó, sok szabadidővel rendelkező lánynak?:D :)
lakásba is?
napi 4-5 órát tudok vele a szabadban lenni max, a többit otthon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!