Szerintetek melyik kutyus éri meg legjobban: yorkshire terrier, bichon havanese, máltai selyemkutya?
Figyelt kérdés
Kiváncsi lennék a véleményeitekre
előre is köszi
2010. nov. 21. 17:08
2/9 anonim válasza:
hogy érted, hogy melyi ÉRI meg jobban?
tenyészteni akarod?
vagy kedvencnek?
3/9 A kérdező kommentje:
Kedvencnek
2010. nov. 21. 17:15
4/9 anonim válasza:
Attól függ, mennyi időd/pénzed van az ápolására. Mert pl a máltai selyemkutyát naponta többször kell fésülni, külömben nemezes lesz a szőre, és nem árt havi egy kutyafodrász sem.
Ilyen téren a yorky sokkal "igénytelenebb", persze őt is fésülni kell hetente 2-3X
5/9 anonim válasza:
Nekem a havanese tetszik a legjobban, ideális szobakutya és szeritnem kevesebb vele a gond mint a máltaival vagy a yorkival. :)
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
A havanese mellett döntöttem :)
2010. nov. 21. 17:37
7/9 anonim válasza:
Havanese és a Mátltai kb. ugyan az. Mindketten bichonok. Tehát ugyanaz a temperamentum, igények, karakter...
És igen, a bochonok egyszerűbbek a yorkinál.
8/9 anonim válasza:
Én nekem havanesem van és nagyon aranyos.Szerti a gyerekeket.Jól döntöttél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!