Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Régen milyen kutyák voltak a...

Régen milyen kutyák voltak a kedvencek?

Figyelt kérdés

azt tudom hogy ma yorkshir terrier, bichon, de régen Magyarországon errefelé ilyenek nem voltak

régen volt a boxer, dobermann... tudtok még ilyeneket? amik abszolút favorit kedvencek voltak, és hogy milyen fajták voltak elterjedve inkább?

köszi

2010. nov. 21. 16:23
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Tényleg nem értem a felháborodásod tárgyát. Nekem is menhelyi keverékem van, én is a keverékeket szeretem, és csak menhelyről hoznék kutyát, de attól még tudok válaszolni egy egyszerű kérdésre, hogy régen milyen kutyák voltak a kedvencek. Mi ezzel a baj? Attól még, hogy te, én és még sokan mások a keverék kutyákat szeretjük, még tény, hogy mindig is voltak és lesznek népszerűbb kutyafajták.
2010. nov. 25. 22:47
 22/30 anonim ***** válasza:
Snaucer is több volt régebben!
2010. nov. 25. 23:27
 23/30 anonim ***** válasza:
Spániel, foxi, magyar vizsla, ìr- ès angol szetter, nèmet juhàsz, tacsi. Hirtelen ezek jutottak eszembe. Ja, meg pàr ève a beagle, de kölyökből már alig lehet látni az utcákon.
2010. nov. 26. 00:36
 24/30 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem régen is a saját kutyák voltak a kedvencek.

Az ilyen kérdésnél felmerül, mi van/volt a nem kedvenc fajtákkal?

Van olyan időszak amikor a KUTYA a kedvenc?

Vagy már nincs ilyen ,csak fajta...?

Mikor mi illik szezonálisan a ruhához, vagy a hajszínhez?

2010. nov. 26. 10:47
 25/30 anonim ***** válasza:
esküszöm, te beteg vagy:)))
2010. nov. 26. 10:47
 26/30 anonim ***** válasza:

Jaaaj oncogito!!!!!

Már nem először keveredsz sajád magad állításával szembe ráadásul itt meg a hülyeséget nyomod!!!

Itt is égeted magad?? HÖHÖ!!!

Mindig is voltak divat kutyák, és lesznek is. Mikor mit kapnak fel. Oszt jó tönkre is vágják.

Attól neked lehet kedvenced a sajátod, aki az egyik kérdésnél full nyugodt, a másikban meg le akarja harapni egy gyerek kezét!!!

Csak az a legnagyobb baj, hogy a tied nem fajta kutya. KORCS KEVERÉK!!!

Nem tartozik egyik fajtához se.

Ám a kérdés nem ez volt!!!!

Kérdező!

Úgy tíz éve a stafit kapták fel. Szinte mindenkinek stafija volt.

És nekem is nagyon tetszik a fajta, főleg ha szépre van vágva a füle.

Ám nekem ( pont azért mert divat kutya lett ) olyan kutya kellett amit még nem ismernek annyira MO -on.

Most már van belőle pár, de még mindig nem ismerik az emberek, és ezért még nem is tették gallyra a fajtát.

Remélem nem is fogják....

2010. nov. 26. 17:14
 27/30 A kérdező kommentje:

és melyik fajta ez? :)

oncogito: azért mert nincs pénzed rendes vérvonalból származó állatra még nem kell agyon dicsérned az agresszív, nyugodt, kiszámíthatatlan, gyerekszerető, karletépő korcsodat fényezni. Nekem is keverékem van, és szeretem is, de a kérdés nem erre vonatkozik

2010. nov. 26. 21:36
 28/30 anonim ***** válasza:
Kanári.
2010. nov. 27. 00:06
 29/30 anonim ***** válasza:
oncogito! Értsd már meg hogy nem arról van szó hogy kinek mi volt a kedvence hanem a mgyar nép körében mik voltak a kedvenc fajok!!
2010. dec. 9. 14:15
 30/30 anonim ***** válasza:
régen, a vadászkutyák voltak a menőők =)
2010. dec. 10. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!