Régen milyen kutyák voltak a kedvencek?
azt tudom hogy ma yorkshir terrier, bichon, de régen Magyarországon errefelé ilyenek nem voltak
régen volt a boxer, dobermann... tudtok még ilyeneket? amik abszolút favorit kedvencek voltak, és hogy milyen fajták voltak elterjedve inkább?
köszi

Oncogito:Nem egyedekre hanem fajtákra értette!!!!!!Olyan tudatlan vagy!
Puli, komondor, NJ

Mert először nem azt írtad, hogy keverék.Hanem, hogy a sajátod!!!!A Te kutyád nem fajta csak fajtabeli egyed!!!!
A keverék sem egy fajta! De szerintem is Ők a legszebbek!!
Érted mostmár??

Jól írtam. Mert remélem, hogy mindenkinek a saját kutyája a kedvence, bármilyen fajta, vagy keverék.
Mit szólnál hozzá, ha van párod és te mondjuk barna hajú és barna szemű vagy és a párod kijelenti, hogy neki a szőke és kékszemű a kedvence...?

Miért kell a kutyából is divatot csinálni?
Nem csak az a visszataszító, ha valaki rózsaszín ruhácskában hordatja nyáron a pici drága divatos kutyáját, hanem az is, amikor divatos fajtákról, kedvenc fajtákról beszéltek.
Mindegy, hogy a hajatok színéhez, vagy a szemetek színéhez, vagy az éppen aktuális ízlésetek alapján szelektáltok -- kutyákról beszéltek!!!

De senkise kérdezte, hogy őfelsége oncogitonak milyen kutya volt régen a kedvence. Hanem ÁLTALÁBAN, mik voltak a kedvencek, divatosak, mit nem lehet ezen érteni?
Jajj nem szeretnék az ismerősöd, rokonod lenni. Velük is mindig kötözködsz?

Olyan, mintha ruhákról beszélnétek - pedig kutyákról van szó...
És mi van a nem divatos nem kedvencekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!