Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi az hogy állatokon tesztelik...

Mi az hogy állatokon tesztelik a különféle termékeket? Hogy rohadnának meg.

Figyelt kérdés
ledöbbentem..és ez LEGÁLIS??? te atya úr isten...most olvastam , hogy kisérleti kutyák kikerültek a laborból, és gazdit keresnek,de a leendő gazdinak számolnia kell azzal, hogy a kutya nembiztos, hogy hosszú életű lesz, mert a kisérletek megviselték a szervezetét.(el is hiszem ha kipróbálják rajta, hogy mitörténik vele ha lenyxeli a TIDE mosóport..)komolyan annyira gyűlölöm az embereket..fas*nak kell ilyeneket művelni...a kutya érző lény...viszont én azt javasolnám nekik, hogy teszteljék a kozmetikumaikat embereken..azokat kur*ára nem sajnálnám , pusztuljon az összes...tisztelet a kivételnek. ti mitgondoltok erről, hogy ezt nem büntetik...?mi ez ha nem állatkínzás?
2010. nov. 20. 21:38
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:
idefigyelj te nyomorult hülye..én igenis állatbarát vagyok. DE ! a patkány nemtud téged feltétel nélkül szeretni, nemtudod úgy imádni mint az igazi TÁRSAT a KUTYÁT ! ha megkérdezel valakit melyiket sajnálja jobban: a patkányt vagy a kutyát? mindenki az utóbbit fogja mondani. és akkormár nem is állatbarát? sajnos sok kutya azért döglik meg , mert megfogja a te mérgezett patkányaidat , aztán átjut a szervezetébe a méreg. a patkányokat az emberek 80 % a gyűlöli, és kártevők is:)ezért mérgezik őket..és ha én meglátok egy egeret a lakásomban igenis kiteszem az egérfogót ,mert nemsajnálom ha beleragad. nekem ne rágcsálja össze a kaját, meg amit épp talál, és ne hozzon fertőzést a lakásomba.
2010. nov. 21. 10:44
 42/58 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos egyet kell értenem, nem csak a kutyák és a macskák érző lények. És igenis a patkány is tud szeretni, ugyan úgy ahogy a nyúl, a vadászgörény, sőt egy disznó is.
2010. nov. 21. 11:35
 43/58 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet az alapján szelektálni az állatszeretetet, hogy melyiket kedveled, nem kedveled. Attól, mert Te nem értesz más állatokhoz még ugyanúgy éreznek, vannak fájdalmaik stb. Az életet tisztelni kell bármilyen formában is jelenik meg.

Az meg, hogy lenyomorulthülyézel...na mindegy. Én ugyanúgy ellene vagyok a kutyás kísérleteknek, mint a békásnak, tengerimalacosnak, macskásnak, egeresnek és folytathatnám.

Embereken pedig tesztelnek gyógyszereket, csak jelentkezni kell.

Nincs több hozzáfűznivalóm a témához, leírtam jó pár kommentben amit gondolok.

Te pedig ha akarsz akkor filózz el azon, hogy van aki TÉGED nem sajnálna megkínozni, mert az ember a legnagyobb kártevő a Földön. Ha mindenki az alapján válogatna, hogy melyiket sajnálná kevésbé akkor se cápa, se pati, se kígyó se stb nem létezne már.

2010. nov. 21. 11:36
 44/58 A kérdező kommentje:
megmondta már az egyik válaszoló...börtöntöltelékeken kellene tesztelni, akik SÚLYOS bűnt követtek el....nagy dolog. belemegy a szemébe a mosogatószer aztán kimossa ha csíp..szegény kutya nemtudja kimosni , annak napokig marja..aztán kitérdekel ha egy börtönbenlévő pedofil megvakul???? még ki is vágnám a szemét.nem szegény álllatokon kisérletezni akik semmi rosszat nem tettek..
2010. nov. 21. 12:22
 45/58 hollófernyiges ***** válasza:
100%
Azt hiszem abban egyetérthetünk hogy a kedves kérdező nem is különbözik annyira azoktól a kísérletezőktől :)
2010. nov. 21. 14:22
 46/58 A kérdező kommentje:
hát meg a ku*va anyád :) bocs hogy én inkább tesztelném a patkányokon vagy a börtöntöltelékeken. de inkább a börtöntöltelékeken. bár a patkányt se sajnálom , még nemvolt szerencsém vele labdázni, nem vetett rám egyetlen egy hálás pillantást sem, nemfogja fel amit akarok tőle(példának okáért: nemkéne behoznod egy fertőzést a gyerekek közé), nem bújik mellém ha rossz kedvem van. tehát nagyon más mint egy kutya...abban nem kételkedem hogy érző lény..de KÁRTEVŐ !!!!!!!!!!
2010. nov. 21. 14:29
 47/58 anonim ***** válasza:
100%
Remélem valaki már jelentette, hogy trágár szavakat használsz, mert nekem sajnos nem sikerült bejelentenem. A saját édesanyádat se szidd, nemhogy másét. Gratulálok, az értelmi szinted egy marék pillangóéval sem vetekszik. Itt csak Te káromkodsz. Pusztulat.
2010. nov. 21. 14:44
 48/58 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező,

a laboratóriumi patkány nem kártevő. Nagyon értelmes, és igen, megtanul labdázni, visszahozza az elgurított pici lasztit, örülni tud, ha hallja a hangodat.

A kísérleteket nem vadon élő

vándorpatkányokon végzik, amik piszkosak, és mint te írtad, kártevők. (Ez a kártevő kifejezés pedig nagyon viszonylagos - kártevő az ember szemszögéből, aki aszerint dönti el, hogy élhessen egy faj, hogy neki tetszik, vagy nem...)

A laboratóriumi patkány nem hordoz betegséget, kárt pedig miben tudna tenni, de fájdalmat érez, és még személyhez is tudja kötni, hogy ki okozott már neki ilyent.

És tud sírni, a félelemtől, a fájdalomtól, a halál közelségétől.

2010. nov. 21. 15:42
 49/58 anonim ***** válasza:
100%

Tessék az utálatos patkányok: [link]

Azért érdemes lenne gondolkodni mielőtt beszélsz.

Képzeld, a patkányok baromi hasznos állatok, a malacok okosabbak mint a kutyák, és klikkerrel egy tehenet is meg lehet tanítani pitizni.

Vagy ott vannak a csirkék, akik ha egy napig nincs otthon a nagymamám szabályosan körberajongják örömükben.

Még az aranyhalak is tudnak trükköket tanulni!

Viszont az egy érdekes kérdés, hogy a csecsemőknek való tusfürdőről hogy lehet kideríteni, hogy csípi-e a szemet?

A másik érdekes dolog meg a börtönlakók... Nekem van olyan ismerősöm, aki baromira ártatlanul ül nemi erőszakért. Persze az nem igaz, hogy semmit nem csinált, mert valamin összevesztek a csajjal, felpofozta, és véletlenül a tenyere élével eltalálta az orrát, ami eltört. A csajtól az orvos két dolgot kérdezett: szeretkeztek az elmúlt 24 órában? Igen. Meg akarja szivatni? Igen. Akkor leveszünk egy hüvelykenetet, meg van egy 8 napon túlgyógyúló sérülés, így máris nemi erőszaknak minősül.

Azért egy pofonért éveket kapni, önmagában is elég gáz, gondolj bele, ha még az egészségi állapotát is teljesen tönkretennék.

Bárkit le lehet csukatni, szerzek valami komolyabb kbítószerből 5 grammot, otthagyom a lakásodban, és teszek egy feljelentést, már ülsz is. Az igazságszolgáltatás nem éppen igazságos, de azért a kísérletezés mégiscsak túlzás lenne.

Tessék tudatosan vásárolni, azt támogasd a pénzeddel, aki nem tesz olyasmit, ami neked ellenszenves.

2010. nov. 22. 09:47
 50/58 anonim ***** válasza:
Senki sem beszélt arról, hogy olyanokon kéne kísérletezni, aki egy pofonért ül. Én sorozatgyilkosokról és hasonlókról beszéltem.
2010. nov. 22. 16:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!