Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi az hogy állatokon tesztelik...

Mi az hogy állatokon tesztelik a különféle termékeket? Hogy rohadnának meg.

Figyelt kérdés
ledöbbentem..és ez LEGÁLIS??? te atya úr isten...most olvastam , hogy kisérleti kutyák kikerültek a laborból, és gazdit keresnek,de a leendő gazdinak számolnia kell azzal, hogy a kutya nembiztos, hogy hosszú életű lesz, mert a kisérletek megviselték a szervezetét.(el is hiszem ha kipróbálják rajta, hogy mitörténik vele ha lenyxeli a TIDE mosóport..)komolyan annyira gyűlölöm az embereket..fas*nak kell ilyeneket művelni...a kutya érző lény...viszont én azt javasolnám nekik, hogy teszteljék a kozmetikumaikat embereken..azokat kur*ára nem sajnálnám , pusztuljon az összes...tisztelet a kivételnek. ti mitgondoltok erről, hogy ezt nem büntetik...?mi ez ha nem állatkínzás?
2010. nov. 20. 21:38
1 2 3 4 5 6
 21/58 A kérdező kommentje:
nem lakok messze a várostól te nyomorult hulladék. városi vagyok. nagyonmenő vagy hogy ekkorát oltottál:D:D huu már nemtudom belinkelni , nemtalálom az oldit :S amúgy tudtam , hogy működik ez az egész csak azthittem illegálisan...azon döbbentem le , hogy ezt nem büntetik !!!!! egyáltalán minek kellenek ilyen kozmetikum szarságok? alapozó helyett én pl szoliba járok, megvan oldva a csoki színű bőrszínem.(nem a néger , hanem az erős kreol) és nagyonszép így. mosóport is simán lehetne helyettesíteni...akkor ottvannak az ilcsi cuccok...azokat nem tesztelik állatokon, mert természetes alapokból áll össze. vagy kutyák helyett mértnem jók mondjuk a patkányok???
2010. nov. 20. 22:10
 22/58 anonim ***** válasza:
77%

21:55-ös vagyok, amelyik a börtönöset írta.

Örülök hogy nem csak énlátom így a helyzetet, kár hogy mi "kisemberek" nem tehetünk semmit. A börtönben egy csomó gyilkos még jobban él mint otthon, kap kaját, van tv is egy csomó börtönben, meg új kazetták, nekem volt olyan ismerősöm aki börtönben volt nevelő, nincs nekik ott olyan rossz világ, mint ahogy azt gondolják. Plusz a bűnözések száma is tán csökkenne, ha kísérletezés várna a gyilkolászós emberekre.

2010. nov. 20. 22:12
 23/58 A kérdező kommentje:
azokat is sajnálom...de kevésbé mint a LEGJOBB BARÁTOMAT !
2010. nov. 20. 22:12
 24/58 A kérdező kommentje:
ígyvan :) a börtöntöltelékek pusztuljanak a g*cibe..kezdeném a pedofilokkal.
2010. nov. 20. 22:13
 25/58 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nézd meg a neten, vannak olyan kozmetikumokat és hasonlókat gyártó cégek, akik nem állatokon kísérleteznek, hanem pl emberi bőrt szimuláló anyagokon. Ha néhány világhírű sminkmárka készítői nem állatkísérleteznek, akkor a többinek sem kéne.
2010. nov. 20. 22:14
 26/58 anonim ***** válasza:
75%

21:57

Minek neked az új mosópor?

A régit már nem kell kísérletezgetni.

Azt pedig kísérlet nélkül megmondom, hogy a mosópor marja a szemet.

2010. nov. 20. 22:16
 27/58 anonim ***** válasza:
54%

"Már ott kezdődik a dolog, hogy egyáltalán minek kell magára kenni az embereknek mindenféle mesterséges anyagot."

Kicsit ismerethiányos vagy nem gondolod? Nem tudod hogy az emberek igen nagy százalékának igenis magára kell kenni valamit mert bőrbetegsége kiütése vagy reumatológiai vagy viszérproblámái vannak? Az hogy ez neked nem kell most nem biztos hogy később majd nem kell! Akkor mit szólsz? Nyavajogsz hogy nem tesztelték az anyagot eléggé?

2010. nov. 20. 22:23
 28/58 hollófernyiges ***** válasza:
Nem hogy legális a dolog hanem kötelező. Uniós fogyasztóvédelmi előírás. Ne vegyetek újonnan piacra dobott vegyszereket, beleértve kozmetikumot, mosó- és mosogatószert, fertőtlenítőt, szúnyogirtót, a régieket nem kell újratesztelni.
2010. nov. 20. 22:26
 29/58 anonim ***** válasza:
76%

22:23. A fölösleges szépészeti dolgokra gondoltam, nem a gyógyszerekre. Ha bajom lesz nem nyavalygok, hanem tűrök. Dunsztod nincs, hogy miken mentem át már orvosi segítség nélkül, és egy árva nyavalygás nélkül.

Különben sokszor úgyis piacra dobják teszemazt az adott kozmetikumot, hogy nem ment át. A kísérleteket csak azért végzik, hogy lássák mennyire brutális az anyag, el lehet-e még adni, úgy hogy legyen haszon vagy nem. Ha "lerohad a fogyasztó fél feje" miután magára kente, akkor nem éri meg, mert 1. mégegyszer biztos nem veszi meg. 2. bepereli a céget. Ha csak mondjuk tíz-tizenöt év múlva kap rákot valamelyik összetevőtől, az mindegy, addig sok profitot termel, és az összefüggést is nehéz megállapítani a betegség és a termék közt...

2010. nov. 20. 22:50
 30/58 anonim ***** válasza:
22%

Jézusom, hogy élhetnek ilyen emberek a Földön, mint ti. Akkor is így gondolkodnátok, ha a saját rokonotok ülne börtöben és őt etetnék mosóporral? Etessék csak a kutyákat, sok van belőlük, nincs gazdájuk-otthonuk tehát nem fognak hiányozni senkinek és így legalább van hasznuk.

A Földön azért vannak a dolgok, hogy használjuk őket, nem azért, hogy gyönyörködjünk bennük (kivétel a TÉNYLEG hasznos dolgok pl erdők meg ilyenek, természetesen ezeket nem értem bele). Ha nem használnánk nem lenne neted, nem lenne géped, nem lenne áramod, tető a fejed fölött, sőt ruhád se. Ülhetnél a szabad ég alatt, esőben fagyban, míg valami -ha nem épp ezek- elvisz.

2010. nov. 20. 23:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!