Könnyen fogja viselni az első napokat?
Tegnap este , voltunk egy férfinál , akinek a szukájának születtek yorkijai..3 picu született , egy lány, 2 fiú , de a kislány elpusztult sajnos :(
Ugyhogy két fiú közül választottam..az egyik..kicsit nagyobb volt. (tenyérnyi :P ) a másik icipicit kissebb...vaciláltam , hogy melyiküket válasszam...a nagyobb , kis félős volt , mintha nem találta volna a helyét...a kissebb mászkált , próbálgatta a hangját , ő is nagyon édes volt...kicsit hajlottam felé...és akkor odajött hozzám..:) szagolgatni kezdett ,és "bújni"...így végülis őt választottam..
látszott rajta , hogy egy igazi kis rosszcsont , belevaló kutyus , ugyhogy remélem könnyen mennek majd az első napok..de mindenki mást mond..van aki azt hogy hozzunk az alomból egy rongyot , hogy megvigasztalja...van aki viszont azt , hogy fürdessük meg , hogy ne érezze a tesója szagát, és szokja a miénket.
Szerintetek? Melyik jobb megoldás?
Igen , azt hozom , amelyik bujt :)
És direkt Karácsonyra kapom , mert akkor a szünet miatt bő két hetet non stop itt tudok lenni vele :)
Várom további véleményeket!!
Szia!
Tudom ez nem nagyon ide tartozik, de mi is yorkit keresünk, és ha esetleg meg van még a másik kutyus,akkor meg adnád a címűket vagy azt az oldalt ahol láttad?
Nagyon köszönöm!
Megnéztem a levelet!
Sajna egy picit messze van tőlünk szóval biztosan nem onnan fogjuk venni :S
De azért köszönöm h elküldted!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!