Hogyan érjem el, hogy bízzon bennem?
Ma hazafelé menet találkoztam egy csodaszép ónémetjuhász keverékkel. Már reggel is láttam a buszmegállóban, csak nem állhattam meg sokáig simogatni, mert siettem a buszra. Reggel még kedves volt, de délutánra már félt az emberektől. Szerintem valaki bánthatta :S Maradt a szendvicsemből, odaadtam neki. Megette rágás nélkül, de ettől nem lett bizalmasabb felém. Egy néni szerint több hete a faluban kódorog, bár én csak ma láttam először. Ha így van mindenképp hazavinném, mert féltem. :S Elég érdekes emberek élnek felénk, akik nem túl "állatbarátok". Viszont a kutya sem hívásra, kajára is alig jön. Ha ráteszek egy pórázt hogy reagálna? Mivel tudnám elérni, hogy megbízzon bennem?
Nagyon fontos lenne, mert ha holnap is az utcán lesz hazaviszem. Köszi minden választ!
rengeteget simogasd.és tanítsd.
3-4 nap kell míg kialakúl a rólad alkotott képe.sztem kutyasuli,kutyaovi ilyesmivel kéne kezdeni sztem
Szia! Mi lett a kutyussal?
Etesd, (szinte minden kutya lekenyerezhető, hacsak nem volt megtanítva, de írtad, elfogadta a kaját) és szépen beszélj hozzá, ha hagyja, cirógasd meg, de vigyázz, mert ha bizalmatlan, megkap. csak a fejét, esetleg a hátát simogasd, nehogy megijedjen, hogy bántani akarod.
első: köszi a tippet.
második: ma délután nem volt sehol, végigjártam az összes környező utcát. lehet, hogy hazament. mert ápolt kutya, nyakörve is van. csak már sokszor előfordult felénk, hogy nyakörvestől raktak ki kutyákat. köszönöm a tippet, estefelé mikor elmegyek kutyát sétáltatni ismét körülnézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!